Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Ik wil mijn bedrijf verzekeren tegen verzuim

Hoge kosten bij ziekte en arbeidsongeschiktheid

Uw werknemer is langdurig ziek of kan minder werken. Als werkgever bent u verplicht de eerste twee jaar het loon door te betalen. Is uw werknemer langer dan twee jaar ziek? Dan krijgt hij een uitkering van het UWV. Maar ook dan betaalt u de rekening door middel van hogere premies. Tot wel 10 jaar lang!

Bescherm uw bedrijf tegen hoge verzuimkosten

Veel bedrijven kunnen de kosten van langdurig verzuim niet zelf dragen. Gelukkig kunt u zich hiervoor verzekeren. Aegon heeft hiervoor het Aegon Gezond Werkplan. Een pakket van verzekeringen waarmee u zich verzekert tegen de kosten van verzuim. En diensten waarmee de werknemer geholpen wordt om weer snel en duurzaam aan het werk te gaan.

Bescherm uw medewerkers voor inkomensverlies

Als uw werknemer langer dan twee jaar ziek blijft en hierdoor (deels) niet meer kan werken, dan krijgt uw werknemer een uitkering van het UWV. Hierdoor kan het inkomen fors achteruit gaan. Het Aegon Gezond Werkplan biedt verzekeringen die het inkomen aanvullen als uw werknemer in zo’n situatie komt.

 

Wat kost verzuim?

Als een werknemer langdurig ziek wordt heeft dat veel impact op uw bedrijf. Welke kosten komen daarbij kijken? We gingen in gesprek met Remco Frerichs van Team Vier.

 

Meer weten? Download de factsheet:

Factsheet: wat kost een zieke werknemer? (pdf, 75.37 kb)

Bekijk het Aegon Gezond Werkplan