Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Ik wil mijn werknemer helpen met re-integratie

Ondersteuning

Wij begrijpen dat het begeleiden van zieke en arbeidsongeschikte werknemers geen onderdeel is van uw dagelijkse werkzaamheden. Terwijl u hier wel wettelijk voor verantwoordelijk bent. Gelukkig kunnen de arbodienst en Aegon u hierbij ondersteunen.

Maak een afspraak met de arbodienst

Is uw werknemer langdurig ziek? Of heeft u een vermoeden dat het langer gaat duren? Maak dan zo snel mogelijk afspraken met uw arbodienst. Zij zorgen dat uw medewerker wordt gezien door de bedrijfsarts zodat er snel een probleemanalyse gemaakt wordt. Hierin staat welke beperkingen uw werknemer heeft én wat hij nog wel kan. Op basis hiervan maakt u samen met uw werknemer een plan van aanpak waarin u de afspraken voor re-integratie vastlegt. Heeft u nog geen arbodienst? Bekijk dan onze tips!

Onze casemanagers staan voor u klaar

Blijft uw werknemer langer ziek? Dan neemt een van onze casemanagers contact met u op. De casemanager denkt met u mee om uw werknemer snel weer aan het werk te krijgen en kan u adviseren bij conflictsituaties. Samen kiest u welke hulp uw werknemer nodig heeft. Vaak betalen we ook (een deel van) de kosten van re-integratie. Dit noemen wij de Gezonde Aanpak. Meer weten? Bekijk wat we voor u kunnen doen.

Re-integratie

Wat kan u doen als werkgever om uw medewerker weer snel en goed aan het werk te krijgen? Aegon ging in gesprek Onno de Looff van fieldmarketingbureau PSfm.

Meer weten? Download de factsheet: 

8 tips voor re-integratie (pdf, 33.8 kb)