Skip to main content

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Search form

Aegon Pensioenabonnement (PPI)

Bent u adviseur?
Aegon PPI is uitvoerder van een nieuwe generatie pensioenregelingen. Wij maken daarbij gebruik van onze jarenlange ervaring. Wij vinden dat u als adviseur een belangrijke rol heeft. Daarbij ondersteunen wij u zo goed mogelijk. 
Lees meer
Bent u werkgever of werknemer?
Pensioenabonnement biedt een pensioen gebaseerd op pensioenbeleggen, dat elk moment inzichtelijk is. Pensioenabonnement biedt volledige transparantie over kosten en zekerheid bij arbeidsongeschiktheid en overlijden van de werknemer. Werknemers kunnen kiezen voor garantie. Pensioenabonnement is direct opzegbaar en 100% digitaal.  
Lees meer
Beleggen bij Aegon Pensioenabonnement
Aegon heeft jarenlange ervaring in het beleggen voor pensioen. Doelstelling is het behalen en zekerstellen van toekomstig pensioen voor deelnemers. Hoe behalen we een zo hoog mogelijk beleggingsrendement tegen een aanvaardbaar risico.

Lees meer

Weet u genoeg? Dan kunt u het direct regelen.

Regelen via een onafhankelijk pensioenadviseur

Bent u werkgever? Neem dan contact op met een onafhankelijk pensioenadviseur. Een onafhankelijk pensioenadviseur kan u professioneel financieel advies geven, passend bij uw situatie. Heeft u nog geen adviseur? Zoek dan een pensioenadviseur bij u in de buurt.

 

Vind een pensioenadviseur

Vraag een offerte aan

Wilt u een offerte voor Aegon Pensioenabonnement?