Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zoekveld

Aegon Blog Zakelijk

Vermogensbeheer

18 januari 2018

Aegon Beleggings TV: marktvisie januari 2018

Olaf van den Heuvel, Beleggingsstrateeg Aegon Asset Management

Het belastingplan van president Trump is goed gevallen onder beleggers. Amerikaanse aandelen zijn nog steeds aantrekkelijk. Ook olie is interessant, al zal er een einde komen aan de prijsstijgingen door de Amerikaanse schalieolie. Aldus Olaf van den Heuvel in deze nieuwe aflevering van Aegon Beleggings TV.

> Lees verder

Pensioen Zakelijk

12 januari 2018

PPI & advisering: werknemers als grote nieuwe doelgroep

Redactie | Aegon Blog

De laatste jaren vindt een verschuiving plaats van eind- en middelloonregelingen naar beschikbare premieregelingen. Dit zorgt in het bijzonder bij werknemers voor meer behoefte aan advies en ondersteuning. Voor adviseurs is dit een uitgelezen kans om hun rol steviger in te vullen richting werkgevers én werknemers.

> Lees verder

Vermogensbeheer

13 december 2017

Aegon Beleggings TV: marktvisie december 2017

Olaf van den Heuvel, Beleggingsstrateeg Aegon Asset Management

De belastingplannen van president Trump lijken door te gaan. Daar reageren de beurzen positief op. Er zit bovendien nog groei in Amerika, zegt Olaf van den Heuvel van Aegon Asset Management. Ook interessant: grondstoffen.

> Lees verder

Pensioen Zakelijk

22 november 2017

Deze Kamerleden zijn pensioenwoordvoerder

Redactie | Aegon Blog

Wouter Koolmees is namens D66 minister voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid in het kabinet Rutte-III. Tot zijn portefeuille behoort onder andere het pensioenstelsel. Welke Kamerleden voeren de komende kabinetsperiode het woord over pensioen?

> Lees verder

Inkomensbescherming

14 november 2017

Sociale zekerheid: hoe werkgeversvriendelijk is het regeerakkoord?

Arend Jansen, Specialist arbeidsongeschiktheid bij Aegon Zakelijk

Volgens het regeerakkoord dragen werkgevers te veel verantwoordelijkheid voor de sociale zekerheid van hun werknemers. De sociale paragraaf is op meerdere fronten werkgeversvriendelijk. De transitievergoeding gaat omlaag. De ketenperiode voor tijdelijke contracten gaat van twee naar drie jaar.

> Lees verder

Pensioen Zakelijk

14 november 2017

Onderzoek Life Cycles: focus op pensioenambitie loont

Redactie | Aegon Blog

Zoveel mogelijk rendement, zo weinig mogelijk risico. Het blijft het doel van elke pensioenoplossing. Het raakt meteen ook aan een spanningsveld dat iedereen kent: zonder risico geen rendement. De rekensom is vaker gemaakt. 

> Lees verder

Pagina's