Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog Zakelijk

beschikbare premieregeling
Pensioen Zakelijk

06/10/2020 - 10:04

Twijfels over beschikbare premieregeling? Niet nodig!

Redactie | Aegon Zakelijk

De beschikbare premieregeling. Een hele mond vol. Maar wat is het eigenlijk? De beschikbare premieregeling is een soort pensioenregeling. En die wordt steeds populairder. Ondanks dat zijn de meningen over de regeling verdeeld. Niet iedereen is ervan overtuigd of het echt beter is voor werkgevers én werknemers. Twijfels? Dan hebben we een nieuwtje: dat is nergens voor nodig! We zetten de pluspunten van de regeling op een rij.

> Lees verder

afsluiten verzuimverzekering
Inkomensbescherming

06/10/2020 - 09:41

8 tips voor het selecteren en afsluiten van een verzuimverzekering

Redactie | Aegon Zakelijk

Bij het selecteren en afsluiten van een verzuimverzekering komt veel meer kijken dan premies vergelijken. De dienstverlening die u op deze manier inkoopt, moet perfect passen bij wat uw bedrijf nodig heeft. Dit vraagt om een zorgvuldig offerte- en selectieproces en goede afspraken met de dienstverlener van uw keuze. 8 praktische tips om geen steken te laten vallen.

> Lees verder

kenmerken effectieve verzuimoplossing
Inkomensbescherming

23/09/2020 - 14:16

6 kenmerken van een effectieve verzuimoplossing

Redactie | Aegon Zakelijk

Veel ondernemers kijken bij het kiezen van een verzuimverzekering vooral naar de premie. Begrijpelijk, want niemand betaalt graag te veel. Toch is het verstandig om eerst een andere vraag te stellen: als een werknemer ziek wordt, wat moet de verzekering dan doen om je echt verder te helpen? 6 kenmerken van een effectieve oplossing voor verzuim en re-integratie.

> Lees verder

MKB verzuim ontzorgverzekering
Inkomensbescherming

02/09/2020 - 14:10

De MKB verzuim-ontzorgverzekering: interessant voor iedereen

Redactie | Aegon Zakelijk

Eind 2018 beloofden kabinet, werkgeversorganisaties en verzekeraars een ‘MKB verzuim-ontzorgverzekering’ te ontwikkelen. Ongeveer een jaar later zijn er diverse verzekeringspakketten op de markt. Een blik op de productkenmerken en kwaliteitscriteria is zeer de moeite waard. Zelfs als u niet tot de doelgroep behoort, of uiteindelijk toch liever voor een ander product kiest.

> Lees verder

Verplicht AOV
Inkomensbescherming

28/07/2020 - 14:06

Verplichte AOV: hoe staat het ermee?

Redactie | Aegon Zakelijk

De kogel is door de kerk: het kabinet omarmt het voorstel van de sociale partners voor een publieke arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) voor zelfstandigen. Toch roept deze beslissing misschien nog wel meer vragen op dan hij beantwoordt. Helemaal bovenaan het lijstje staat de vraag of het plan in de huidige vorm wel uitvoerbaar is.

> Lees verder

Pensioencommunicatie
Pensioen Zakelijk

17/07/2020 - 10:05

Succesvolle en aantrekkelijke pensioencommunicatie: het kan!

Redactie | Aegon Zakelijk

Veel werkgevers zien communiceren over pensioen als een lastige opgave, waarbij goede bedoelingen stuiten op onbegrip en desinteresse. Laat staan dat ze hun werkgeversmerk ermee zouden kunnen versterken. Dat beeld is hard aan herziening toe. Uitvoerders van moderne pensioenvormen oogsten enthousiasme en succes met aantrekkelijke communicatiemethoden.

> Lees verder

Pagina's