Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Succesvol flitscongres op de VU

09-02-2018

Staat er nou in het regeerakkoord dat er een einde komt aan het db-stelsel en de verplichtstelling? Deze stelling was het centrale thema van het Flitscongres 2018 op vrijdag 2 februari. Het onderwerp was een schot in de roos: het Auditorium van de VU zat vol met 200 pensioendeskundigen.

Onder leiding van dagvoorzitter Lennart Booij gingen wetenschappers, sociale partners, pensioenuitvoerders en Kamerleden met elkaar in gesprek. Namens Aegon spraken Frits Bart en Herman Kappelle. Andere sprekers waren onder meer Hedda Renooij (VNO-NCW), Erik Lutjens (VU), Rick Grashoff (Groenlinks), Roald van der Linde (VVD) en Martin van Rooijen (50plus). Tijdens het congres maakte Motivaction de uitkomsten van een onderzoek onder Nederlanders bekend.

 

Vanuit de media was er veel aandacht voor het Flitscongres. Op zaterdag 3 februari verscheen er een uitgebreid artikel in het FD over het pensioenstelsel, de Telegraaf stond stil bij uitspraken van Erik Lutjens en op am:web verscheen een artikel over het Motivaction onderzoek.

Aegon logo
Redactie | Aegon Blog,
Aegon biedt wereldwijd zo'n 30 miljoen mensen oplossingen op het gebied van pensioenen, verzekeringen en vermogensbeheer. Omdat we het belangrijk vinden dat je zelf bewust financiële keuzes kunt maken, ontwikkelen we producten die je financieel zelfstandig maken. Met deze blog helpen we je op weg met nieuws en achtergrondinformatie.