Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Geld voor later

DGA, hoe zit het met úw geld voor later?

U bent dagelijks druk met ondernemen. Nadenken over ‘geld voor later’, zoals pensioen, komt er vaak niet van. Toch is dat belangrijk, want ‘later’ is dichterbij dan we vaak denken.  Bij een verzekeraar zijn er verschillende manieren om geld voor later op te bouwen. Bij Aegon kan dit met Pensioen, Lijfrente en Sparen en beleggen. 

Pensioen
U stort de premies vanuit uw BV in een pensioenverzekering. Dit kan fiscaal voordeel voor uw onderneming opleveren. Bovendien kunt u gelijk een pensioen voor uw partner regelen. U kunt tussentijds niet aan uw geld komen.
Lijfrente
U betaalt zelf de premies van de lijfrente. Deze premies zijn aftrekbaar van uw inkomen. Het leidt tot een lagere inkomenstenbelasting in box 1. U kunt tussentijds niet aan uw geld komen. U betaalt belasting over de uitkering als u met pensioen gaat.
Sparen en beleggen
U spaart of belegt iedere maand een bedrag. Zo bouwt u vermogen op. Over het gespaarde vermogen betaalt u belasting in box 3. U kunt op ieder moment uw geld opnemen. Tenzij u uw geld voor een aantal jaar vastzet om een hoger rendement te halen.

Lijfrente

Bij Aegon heeft u de mogelijkheid om te sparen of te beleggen voor uw lijfrente. Wilt u geld voor later opbouwen met de zekerheid van sparen? Dan is Aegon Lijfrente Sparen iets voor u. Wilt u uw geld liever laten beleggen door de experts van Aegon met kans op meer? Kijk dan eens naar Aegon Beheerd Beleggen Lijfrente.

 

Aegon Lijfrente Sparen Aegon Beheerd Beleggen Lijfrente

Sparen en beleggen

Sparen

Wilt u meer weten over sparen? Bij Aegon heeft u keuze uit twee spaarproducten. Vergelijk in onderstaande tabel welk spaarproduct past bij uw situatie. 

ProductenRenteFlexibiliteit
Aegon SparenSparen tegen een variabele rente.Sparen zonder verplichtingen. U kunt altijd bij uw geld.
Aegon Deposito SparenSparen in een vaste periode tegen een vaste rente.U kunt tijdens de looptijd niet bij uw geld.

Regel het via een onafhankelijk adviseur

Een adviseur kan u professioneel financieel advies geven, passend bij uw situatie. Heeft u nog geen adviseur? Zoek dan een adviseur bij u in de buurt.

Vind een adviseur