Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Inkomensbescherming

Als ondernemer bent u gewend om risico’s te nemen. Dat hoort bij uw vak. Maar soms is het toch verstandig om risico’s af te dekken. Inkomensverlies bijvoorbeeld. Heeft u wel eens nagedacht wat er met uw familie gebeurt als u opeens geen inkomen meer heeft? 

 

Inkomensbescherming bij arbeidsongeschiktheid

Als ondernemer bent u niet verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid. Tenzij u dat zelf regelt. Wordt u ziek? Of krijgt u een ongeluk? Dan kunt u niet terugvallen op een uitkering van de overheid. Met de Aegon Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) kunt u zich beschermen tegen de risico’s van arbeidsongeschiktheid. U ontvangt een uitkering als u uw beroep geheel of gedeeltelijk niet meer kunt uitoefenen.

 

Inkomensbescherming bij overlijden 

Niemand wil er natuurlijk aan denken. Maar als u overlijdt, dan wilt u uw familie uiteraard goed verzorgd achterlaten. De Aegon Overlijdensrisicoverzekering (ORV) zorgt ervoor dat uw familie niet in financiële problemen komt als u overlijdt. Want dan wordt er een bedrag uitgekeerd waarmee het wegvallen van uw inkomen kan worden opgevangen. Ook kunnen extra kosten gedekt worden. Zoals extra kinderopvang. Of geld voor de opleiding van uw kinderen.

 

Bescherming voor uw bedrijf 

Door uw overlijden kan ook uw bedrijf in problemen komen. Een Keymanverzekering is bedoeld om uw bedrijfscontinuïteit te waarborgen als u overlijdt. Maar dit geldt natuurlijk ook voor andere sleutelfiguren. Bijvoorbeeld uw partner? Of uw bedrijfsleider? Bij overlijden van een sleutelfiguur wordt een bedrag uitgekeerd waarmee een vervanger of interimmanager kan worden aangetrokken. Aegon biedt een overlijdensrisicoverzekering die door de BV kan worden gesloten als Keymanverzekering. Neem voor meer informatie contact op met een adviseur.

Regel het via een onafhankelijk adviseur

Een adviseur kan u professioneel financieel advies geven, passend bij uw situatie. Heeft u nog geen adviseur? Zoek dan een adviseur bij u in de buurt.

Vind een adviseur