Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Arbeidsongeschiktheid voorkomen? Dat doen we samen!

arbeidsongeschiktheid voorkomen

Ondernemen is hard werken. Je wilt het beste uit jezelf halen en mooie resultaten neerzetten. Dan is het belangrijk dat je fit blijft. Fysiek, mentaal én financieel. Daar helpen we je heel graag bij!

Gezond en met plezier blijven werken: daar helpen we je bij

Met onze AOV kies je voor zekerheid. De zekerheid van een inkomen als je arbeidsongeschikt wordt. Maar zover wil je het natuurlijk niet laten komen. Want ondernemen, dát is wat je het liefste doet. Daarom helpen we je gezond en met plezier aan het werk te blijven. Bijvoorbeeld met onze slimme preventiediensten. En het mooie is: de rekening voor deze extra diensten gaat gewoon naar ons. Handig!

Drie voorbeelden van onze slimme preventiediensten

coaching

Met coaching voorkomen dat je ziek wordt

Voel je je mentaal niet fit? Of heb je last van stress? Onze professionele coaches staan voor je klaar. Ze helpen je een goede balans te vinden en duurzaam te werken.

Mio-fietsnavigatie

Fiets je fit met de Mio-fietsnavigatie

Fietsen is een ideale manier om fit te worden. Daarom krijg je maar liefst 30 procent korting op de fietsnavigatie van Mio. En voor de doorzetters ligt er een leuk extraatje klaar!

Ondernemersgeluk

Meten = weten. Check je ondernemersgeluk!

Iedereen verdient op zijn tijd een goed en persoonlijk advies. Bijvoorbeeld over je financiën, innovatie of netwerk. Regel het snel en eenvoudig met de gratis bedrijfsscan.

Zoek je iets anders?

Misschien vind je op deze pagina niet wat je zoekt. Klik dan vooral niet weg, maar neem contact op. Want er is vaak veel meer mogelijk dan je denkt. Laat daarom je gegevens achter en we bellen je terug. Tot snel!

Arbeidsongeschiktheid voorkomen terugbelverzoek

Wil je weten wat er met je persoonsgegevens gebeurt? Lees er meer over in ons privacystatement.

We werken alleen met onafhankelijke partners

Onze preventiediensten worden verzorgd door zorgvuldig geselecteerde partners. Partners waar we goede ervaringen mee hebben. Vaak zijn dit gespecialiseerde bureaus. Ze werken volledig onafhankelijk van Aegon. Je persoonlijke informatie, zoals de uitslag van een onderzoek, komt dus niet bij ons terecht. We brengen je alleen in contact met deze partners. En we nemen natuurlijk de kosten voor onze rekening.

Meer weten?

Je weet nu hoe we je kunnen helpen om arbeidsongeschiktheid te voorkomen. Benieuwd wat onze AOV nog meer dekt? En welke keuzes je kunt maken? Lees hier alles over onze AOV.