Arbeidsongeschiktheid voorkomen?

Meet je ondernemersgeluk!

Ben je een gelukkige ondernemer? Of ben je gelukkig nog ondernemer? Wat je antwoord ook is. Iedereen verdient op zijn tijd een goed advies. Gewoon omdat het prettig is als er iemand met je meedenkt. En misschien wel een heel verfrissend antwoord heeft op vraagstukken waar jij al weken mee rondloopt. Wist je al dat dit nu gratis kan? Lees snel verder over de bedrijfsscan van Siemwork.
Image
Meet je ondernemersgeluk met Aegon en Siemwork
Een gratis bedrijfsscan bij je AOV
De gratis bedrijfsscan van onze partner Siemwork geeft je inzicht in jouw ondernemersgeluk. Kies uit verschillende thema’s, bijvoorbeeld: bedrijf, werk, financiën, innovatie, zichtbaarheid, netwerk en toekomst. Doe de scan zo vaak als je wilt en voor meerdere thema’s. Iedere keer dat je de scan doet krijg je een persoonlijk advies en een bijpassende (eerste) opdracht.
Doe de gratis scan
Aanvullend advies van Siemwork
De bedrijfsscan van Siemwork krijg je van ons. Wil je aanvullend advies? Dan kun je zelf contact opnemen met Siemwork. Hier betaal je dan wel voor. Goed om te weten: Aegon ontvangt geen enkele informatie over de inhoud van de scan. Alles wat je deelt blijft anoniem en heeft geen enkel effect op je verzekeringssituatie en/of polis.
Neem contact op met Siemwork
Image
Alles over Siemwork

Over Siemwork

“Ik ben Simone en coach en help ondernemers zoals jij met van alles. Van creatieve dienst- of productontwikkeling, vernieuwende verdienmodellen, een overzichtelijke bedrijfsstructuur tot passende positionering. Ondernemerscoaching in de breedste zin van het woord dus.

Ook geef ik workshops en verzorg ik teamtrainingen. Mocht je na het doen van de scan nieuwsgierig geworden zijn naar het optimaliseren van jouw bedrijf (of geluk!) dan heet ik je natuurlijk met liefde welkom.  Veel plezier!”

Siemwork ontdekken