Oplossingen voor zelfstandig ondernemers en zzp’ers

Langdurig ziek worden of een ongeluk krijgen: dat is voor ondernemers en zzp’ers éxtra vervelend. Want niet werken betekent geen inkomen. En duurt het langer? Dan komt je onderneming misschien in gevaar. Dat wil je natuurlijk voorkomen. Bijvoorbeeld met een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Raak je arbeidsongeschikt? Dan krijg je de persoonlijke hulp die jij nodig hebt. Zodat je goed herstelt en op een verantwoorde manier terugkeert naar de werkvloer. Bovendien ben je verzekerd van een inkomen. Of zo’n AOV ook iets voor jou is? Ontdek het hieronder!

Image
5 alternatieven voor een AOV
5 alternatieven voor een AOV

Zekerheid inbouwen voor jou en je onderneming? Dat kan met een AOV. Maar er zijn ook alternatieven. We zetten de 5 belangrijkste op een rij.

Bekijk de mogelijkheden
Image
Wel of geen AOV? Dit vinden Sander & Gijs
Wel of geen AOV? Dit vinden Sander en Gijs

Sander en Gijs hebben samen een communicatiebedrijf. De een heeft wél een AOV, de ander niet. Voor beiden een bewuste keuze.

Lees hun verhaal
Image
Bepaal zelf de kosten en de dekking van je AOV bij Aegon
Wat kost een AOV?

Een AOV is vaak voordeliger dan je denkt. Je verzekert namelijk alleen wat je nodig hebt. En de premie is aftrekbaar bij je belastingaangifte.

Bepaal de dekking en premie van je AOV

Ondersteuning bij re-integratie en verzekerd van inkomen

Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering kies je voor zekerheid. Raak je arbeidsongeschikt? Dan ondersteunen we je bij je terugkeer naar de werkvloer. Bovendien ben je verzekerd van een inkomen. Benieuwd wat de AOV van Aegon zo bijzonder maakt?

Persoonlijke aandacht en begeleiding

We helpen voorkomen dat je uitvalt. En gebeurt dit toch? Dan ondersteunen we je actief bij je terugkeer naar de werkvloer.

 

Je verzekert alleen wat je nodig hebt

Bij Aegon bepaal je zelf wat je verzekert. En voor welk bedrag. Dat noemen we een sommendekking. Daarmee heb je de hoogte van de premie in eigen hand. Lees meer over de keuze van dekkingen.

 

Je hoeft geen ander werk te zoeken

Ben je arbeidsongeschikt en krijg je een uitkering van ons? Dan zullen we je nooit verplichten om ander werk te zoeken. Een hele geruststelling.