Is een AOV iets voor mij?

  • Verzekerd van een inkomen bij arbeidsongeschiktheid
  • Begeleiding om weer aan het werk te gaan
  • Hulp om arbeidsongeschiktheid te voorkomen
Bereken je premie
Image
Is een AOV iets voor mij?

Oplossingen voor zelfstandig ondernemers en zzp’ers

Langdurig ziek worden of een ongeluk krijgen: dat is voor ondernemers en zzp’ers éxtra vervelend. Want niet werken betekent geen inkomen. En duurt het langer? Dan komt je onderneming misschien in gevaar. Dat wil je natuurlijk voorkomen. Bijvoorbeeld met een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Raak je arbeidsongeschikt? Dan krijg je de persoonlijke hulp die jij nodig hebt. Zodat je goed herstelt en op een verantwoorde manier terugkeert naar de werkvloer. Bovendien ben je verzekerd van een inkomen. Of zo’n AOV ook iets voor jou is? Ontdek het hieronder!

Image
5 alternatieven voor een AOV

5 alternatieven voor een AOV

Zekerheid inbouwen voor jou en je onderneming? Dat kan met een AOV. Maar er zijn ook alternatieven. We zetten de 5 belangrijkste op een rij.

Bekijk de mogelijkheden
Image
Wel of geen AOV? Dit vinden Sander & Gijs

Wel of geen AOV? Dit vinden Sander en Gijs

Sander en Gijs hebben samen een communicatiebedrijf. De een heeft wél een AOV, de ander niet. Voor beiden een bewuste keuze.

Lees hun verhaal
Image
Bepaal zelf de kosten en de dekking van je AOV bij Aegon

Wat kost een AOV?

Een AOV is vaak voordeliger dan je denkt. Je verzekert namelijk alleen wat je nodig hebt. En de premie is aftrekbaar bij je belastingaangifte.

Bepaal de dekking en premie van je AOV

Ondersteuning bij re-integratie en verzekerd van inkomen

Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering kies je voor zekerheid. Raak je arbeidsongeschikt? Dan ondersteunen we je bij je terugkeer naar de werkvloer. Bovendien ben je verzekerd van een inkomen. Benieuwd wat de AOV van Aegon zo bijzonder maakt?

Persoonlijke aandacht en begeleiding

We helpen voorkomen dat je uitvalt. En gebeurt dit toch? Dan ondersteunen we je actief bij je terugkeer naar de werkvloer.

 

Je verzekert alleen wat je nodig hebt

Bij Aegon bepaal je zelf wat je verzekert. En voor welk bedrag. Dat noemen we een sommendekking. Daarmee heb je de hoogte van de premie in eigen hand. Lees meer over de keuze van dekkingen.

 

Je hoeft geen ander werk te zoeken

Ben je arbeidsongeschikt en krijg je een uitkering van ons? Dan zullen we je nooit verplichten om ander werk te zoeken. Een hele geruststelling.

Interessante artikelen

Image
Een beroep doen op je arbeidsongeschiktheidsverzekering: zo werkt het

Een beroep doen op je AOV: zo werkt het

Er bestaan best wat misverstanden rondom de AOV. Een van de bekendste is wel dat de verzekering net die ene keer dat jíj er een beroep op doet niet uitkeert. Om dit soort misverstanden te voorkomen, leggen we je graag uit wat er gebeurt als je een beroep moet doen op je AOV.

Lees het blogartikel
Image
5 goede redenen om (wél) een AOV te overwegen

5 goede redenen om (wél) een AOV te overwegen

Als zelfstandige ben je 100% gefocust op je onderneming. Grote kans dat je dus niet stilstaat bij de mogelijkheid van een ziekte of handicap. Een AOV kan je beschermen tegen de financiële gevolgen hiervan. Wij hebben 5 redenen op een rij gezet om een AOV te overwegen.

Lees het blogartikel
Image
Vrouw achter laptop in keuken wijzigt product Aegon

Schrijf je in voor de nieuwsbrief 'Arbeidsongeschiktheid en re-integratie'

Met deze nieuwsbrief ontvang je drie keer per jaar handige tips over je arbeidsongeschiktheidsverzekering. Wat kun je verwachten?

  • Tips over gezondheid en stress-reductie
  • Praktische informatie over je arbeidsongeschiktheid en re-integratie
  • Handige weetjes over jouw gratis preventiediensten
Inschrijven voor de nieuwsbrief