Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Is een AOV iets voor mij?

aov die bij u past

Oplossingen voor zelfstandig ondernemers en zzp’ers

Langdurig ziek worden of een ongeluk krijgen: voor ondernemers en zzp’ers is dat éxtra vervelend. Want niet werken betekent geen inkomen. Daar wilt u natuurlijk niet aan denken. Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) hoeft dat ook niet. Want daarmee verzekert u zich tegen inkomensverlies. En ondersteunen wij u bij uw re-integratie. Zodat u op een goede manier weer aan het werk kunt. Of zo’n AOV ook iets voor u is? Ontdek het hieronder!

5 alternatieven voor een AOV

U bepaalt als ondernemer zelf hoe u uw inkomen beschermt. Dat kan met een AOV. Maar er zijn ook alternatieven. We zetten de 5 belangrijkste op een rij.

Sander Gijs

Wel of geen AOV? Dit vinden Sander en Gijs

Sander en Gijs hebben samen een communicatiebedrijf. De een heeft wél een AOV, de ander niet. Voor beiden een bewuste keuze.

Wat kost een AOV?

Een AOV is vaak voordeliger dan u denkt. U verzekert namelijk alleen wat u nodig heeft. En u mag de kosten aftrekken van uw belasting.

Aegon AOV: altijd verzekerd van inkomen

Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering kiest u voor zekerheid. Want daarmee heeft u een inkomen als u niet kunt werken door een ongeluk of ziekte. Maar niet alle AOV’s zijn gelijk. Wat maakt de arbeidsongeschiktheidsverzekering van Aegon zo bijzonder?

  • U verzekert alleen wat u nodig heeft
    Bij Aegon bepaalt u zelf wat u verzekert. En voor welk bedrag. Daarmee heeft u de hoogte van de premie in eigen hand.
  • Persoonlijke aandacht en begeleiding
    We helpen voorkomen dat u uitvalt. En gebeurt dit toch? Dan ondersteunen we u actief bij uw terugkeer naar de werkvloer.
  • U hoeft geen ander werk te zoeken
    Bent u arbeidsongeschikt en krijgt u een uitkering van ons? Dan zullen we u nooit verplichten om ander werk te zoeken. Een hele geruststelling.

Ontdek onze AOV

Hoe groot moet uw financiële vangnet zijn?

Krijg met de uitgavencheck snel en gemakkelijk inzicht in uw maandelijkse uitgaven.

Bezig met laden...