Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Wat kost verzuim?

Hoge kosten bij ziekte en arbeidsongeschiktheid

Uw werknemer is langdurig ziek of kan minder werken. Als werkgever bent u verplicht de eerste twee jaar het loon door te betalen. Is uw werknemer langer dan twee jaar ziek? Dan krijgt hij een uitkering van het UWV. Maar ook dan betaalt u als werkgever de rekening door middel van hogere premies. Tot wel 10 jaar lang!

Onnodige kosten bij verzuim voorkomen?

Een ziekmelding is zowel voor uw werknemer als voor u ontzettend vervelend. Uw werknemer is ziek. En u krijgt te maken met re-integratieactiviteiten die vaak extra tijd en geld kosten. Maar er zijn ook kosten die u gemakkelijk kunt voorkomen. Daarom geven we u graag een aantal tips.

Nieuwsbrief 'Een gezond bedrijf'

Met de Gezond Bedrijf-nieuwsbrief van Aegon ontvangt u 4 keer per jaar de beste tips uit het veld. Wat kunt u verwachten?

  • Praktische tips over preventie, verzuim en re-integratie
  • Handige informatie voor snelle behandeling van uw claim
  • Verhalen uit de praktijk van werkgevers en casemanagers

Wat doet een Arbodienst?

Hoe kan de arbodienst u helpen bij een zieke werknemer? En wat kost een arbodienst? Aegon ging in gesprek met Wouter van der Spoel van Spring City Spa.

Wat kost een zieke werknemer?

Als een werknemer langdurig ziek wordt heeft dat veel impact op uw bedrijf. Welke kosten komen daarbij kijken? Aegon ging in gesprek met Remco Frerichs van Team Vier. Ook geven we tips om uw personeel én uw bedrijf gezond te houden. 

Ons aanbod

Aegon MKB Verzuimplan
Het MKB Verzuimplan is dé alles-in-een-verzuimoplossing voor het mkb
Aegon Gezond Werkplan
Een pakket van verzekeringen en diensten voor arbeidsongeschiktheid van uw medewerkers