Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Weer aan het werk

Eerste hulp bij ziekte en arbeidsongeschiktheid

Stel, uw werknemer valt voor langere tijd uit. U moet zich dan maximaal inspannen om de werknemer terug te laten keren naar de werkvloer. Maar hoe pakt u dit het beste aan? Wij geven u praktische tips en ondersteuning.

Stappenplan bij een zieke werknemer

Een werknemer wordt ziek. Een paar dagen is vaak geen probleem. Het wordt anders als het langer duurt. Als werkgever bent u vanaf de eerste ziektedag verantwoordelijk voor zijn of haar re-integratie. Hieronder hebben we op een rijtje gezet wat de Wet verbetering poortwachter van u als werkgever verlangt tijdens de ziekteperiode. Wat moet u doen? En wanneer dan precies?

8 tips voor succesvolle re-integratie

Re-integreren is maatwerk en vaak een kwestie van aftasten en proberen. Dat geldt voor uw werknemer, maar zeker ook voor u. Met de tips hieronder vergroot u de kans op succes.

Re-integratie

Wat kan u doen als werkgever om uw medewerker weer snel en goed aan het werk te krijgen? Onno de Looff van fieldmarketingbureau PSfm vertelt.

Langdurig zieke werknemer

Wat doet u als blijkt dat uw werknemer langdurig is? Welke stappen zet u? We gingen in gesprek met Remco Frerichs van Team Vier. Meer weten? Download het stappenplan-werkgever.pdf.

Ons aanbod

Aegon MKB Verzuimplan
Het MKB Verzuimplan is dé alles-in-een-verzuimoplossing voor het mkb
Aegon Gezond Werkplan
Een pakket van verzekeringen en diensten voor arbeidsongeschiktheid van uw medewerkers