De arbodiensten waar we mee samenwerken

Iedere werkgever is verplicht om samen te werken met een deskundige op het gebied van veilig en gezond werken, bijvoorbeeld een arbodienst. Ook als u maar één werknemer heeft met een nulurencontract. Maar de ene arbodienst is de andere niet. Als u gebruikmaakt van het Aegon Gezond Werkplan kunt u altijd zelf u eigen arbodienst kiezen. Met een aantal arbodienstverleners heeft Aegon aanvullende afspraken gemaakt. En dat biedt extra voordelen voor u als werkgever.

Image
Welke arbodienst past bij mijn bedrijf?

Veel verschillen tussen arbodienstverleners

De meeste arbodiensten zullen elkaar op het eerste gezicht niet veel ontlopen. Toch zijn er belangrijke verschillen in aanpak en filosofie. Niet elke arbodienst zal de werkgever en werknemer als gelijke belanghebbenden zien. Ook zijn er arbodiensten die de dienstverlening vooral medisch insteken. Andere diensten zetten daarnaast ook casemanagers in die de zieke werknemer helpen re-integreren. 

Extra voordelen bij gebruik van onze preferred suppliers

Met een aantal arbodienstverleners heeft Aegon aanvullende afspraken gemaakt. Maak je gebruik van deze aanbieders, dan brengt dit voordeel met zich mee. 

  • Je hoeft de ziekmelding alleen door te geven via ons portaal, wij informeren de arbodienst zodat zij actie kunnen ondernemen.*
  • Wij hebben aanvullende afspraken gemaakt met deze aanbieders zodat zij sneller kunnen ingrijpen wanneer dat nodig is.
  • Je ontvangt een hogere vergoeding bij re-integratieactiviteiten.

Onze preferred suppliers

ArboNed

ArboNed helpt je met alle (preventieve) arbozaken. En jij doet waar je goed in bent: ondernemen! Je contactpersoon kent jou, je werknemers en de weg naar snel en duurzaam herstel.

Lees verder

Zorg van de Zaak

Zorg van de Zaak is een landelijk netwerk van bedrijven actief in arbodienstverlening en re-integratie, maar ook in preventie, leefstijl en medische zorg.

Lees verder

Alpina@work

Je zoekt een adviseur die dichtbij zit, die jou en je bedrijf kent en korte lijnen hanteert. Alpina@work (voorheen Regiopoortwachters.nl) is die gecertificeerde arbo- en re-integratiedienst.

Lees verder

HCS

HCS is een jonge, ambitieuze organisatie met vakkundige casemanagers en bedrijfsartsen die de volledige verzuim-begeleiding voor werkgevers uit handen neemt.

Lees verder

MKBasics.nl

MKB specialist mkbasics.nl helpt ondernemers succesvol hun personeel gemotiveerd en fit te houden. Een full service arbodienstverlener en met een eigentijdse kijk op verzuim.

Lees verder

Capability

Capability is specialist in het voorkomen, verminderen en begeleiden van verzuim. Als ondernemers in Arbo en Verzuim mag je meer van ons verwachten.

Lees verder