Jouw zieke werknemer: onze zorg

Als ondernemer heb je het al druk genoeg. En helemaal als je een zieke werknemer hebt. Daarom hebben wij samen met Perspectief een unieke aanpak ontwikkeld. Onze dienstverlening neemt je zoveel mogelijk zorg uit handen. Én heeft als doel je werknemer snel gemotiveerd en gezond terug te laten keren op de werkvloer.

Image
Uw langdurig zieke werknemer: bij Aegon is dat verzuim onze zorg

Inclusief uitgebreid pakket van diensten

Het MKB Verzuimplan is een verzuimverzekering inclusief arbodienstverlening. Hiervoor hebben wij samen met Perspectief een zeer uitgebreid pakket samengesteld. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Deze dienstverlening kost € 136,80 (zonder BTW, prijs 2022) per werknemer per jaar. In de bijlage zie je wat er allemaal in het pakket zit.

Image
Persoonlijk: uw eigen casemanager bij Aegon MKB Verzuimplan

Persoonlijk: uw eigen casemanager

Een vaste contactpersoon die weet wie je bent en die je onderneming kent. Dat schakelt een stuk sneller. Bij het MKB Verzuimplan krijg je een persoonlijke casemanager die zelf contact opneemt, telefonisch of face-to-face. Want je casemanager zit altijd bij je in de buurt.

Image
Hypotheekadvies

Transparant: het driegesprek

Zorgen, emoties en soms tegengestelde belangen. Dit maakt communicatie bij verzuim lastig en geeft snel ruis op de lijn. Daarom werken we met het driegesprek: zo zorgen we dat iedereen hetzelfde beeld heeft en dezelfde verwachtingen. We werken aan een oplossing met jou als werkgever, je casemanager én je werknemer.

Image
Soms is een medisch oordeel nog voor uw verzuimverzekering

Begrijpelijk: helder medisch advies

Soms is een medisch oordeel nodig. Van een onafhankelijk bedrijfsarts bij jou in de buurt. Je casemanager regelt de afspraak voor je werknemer. De bedrijfsarts vertaalt de mogelijkheden van je werknemer naar een advies voor jou als werkgever. Gewoon in begrijpelijke taal. Toch iets onduidelijk? Jij en je werknemer kunnen altijd bij je casemanager terecht.

Image
Oplossingsgerichte bemiddeling bij conflict en verzuim

Oplossingsgericht: bemiddeling bij conflict en verzuim

Een arbeidsconflict kan overal voorkomen. Al dan niet met verzuim tot gevolg. Een moeilijke situatie waar je toch samen uit moet komen. Het helpt als een onafhankelijke derde partij het gesprek begeleidt. Je casemanager vervult deze rol in driegesprekken met jou en je werknemer. Samen zoeken we naar een oplossing. Blijkt dit erg lastig? Dan werken we met professionele mediators die een impasse kunnen doorbreken.

Image
Geen onverwachte kosten bij het MKB verzuimplan van Aegon

100% vergoeding: geen onverwachte kosten

Coaching, fysieke training, mediation of een arbeidsdeskundig onderzoek: alles wat nodig is voor een snel en duurzaam herstel. Je casemanager adviseert het beste traject en Aegon vergoedt dit traject 100%.

Image
Arbeidsperspectief bij uw werknemer: voldoende begeleiding naar ander werk

Arbeidsperspectief: begeleiding naar ander werk

Soms is re-integratie bij jou als werkgever niet meer mogelijk. Voor alle partijen een moeilijke conclusie. Dan gaan we voor het beste voor je werknemer: een andere werkgever en een andere functie. Een baan die wél lukt en wél toekomst heeft. Je casemanager adviseert en begeleidt, Aegon vergoedt 100%.