MKB Verzuimplan

Salarispakketkoppeling maken

Werkgevers met een Aegon MKB Verzuimplan kunnen hun salarispakket koppelen met de administratie van Aegon. Op die manier wisselen zij werknemersgegevens automatisch met ons uit. De koppeling maken vraagt wel wat inspanning. En daar speelt de salarisverwerker van een werkgever een belangrijke rol bij.

Image
Meer weten over het MKB Verzuimplan? Vraag advies aan

Waarom maken we een koppeling met het salarispakket?

Via de koppeling met het salarispakket ontvangen we werknemersgegevens automatisch. Op basis van deze gegevens bepalen we de premie en de hoogte van de uitkering bij ziekte. Voor het MKB Verzuimplan is koppeling met het salarispakket verplicht.

Hoe koppelen we het salarispakket?

Voor ieder salarispakket gaat de koppeling op een andere manier. Daarom is er voor ieder pakket een aparte handleiding. We hebben ze op een rij gezet:

Vragen en contact

Kom je er niet uit of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze partner Keylane, bereikbaar via telefoonnummer 088 - 404 55 00 en e-mail Aegon-SA-Benefitsplaza@keylane.com. Ze staan voor je klaar en denken graag met je mee.

Veelgestelde vragen

Voor het MKB Verzuimplan is de salariskoppeling nodig. Je aanvraag gaat niet door als de koppeling niet mogelijk is. Ons alternatief? De ziekteverzuimverzekering No-Claim van het Aegon Gezond Werkplan.
Nee, wij betalen deze kosten.