Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Asset Management hoog in de IPE lijsten

3 juli 2013

Op de Global Top 400 lijst staat AAM op plaats 44 en op de Europese Top 120 lijst, met het gecombineerde vermogen van AAM NL, TKP Investments en Kames Capital, op plaats 19.

IPE, uitgever van publicaties voor institutionele investeerders en pensioenfondsen, heeft de jaarlijkse Wereldwijde Top 400 en Europese Top 120 lijsten weer gepubliceerd. Op deze lijst zijn de nieuwste cijfers van de Assets under Management  (AUM), het beheerd vermogen, van institutionele beleggers en pensioenfondsen opgenomen.

Wereldwijd op nummer 44

Aegon Asset Management’s (AAM) ranking op de Top 400 lijst van Global Asset Managers is plaats 44 met een AUM van 244,8 miljard. De enige Nederlandse Asset Manager die boven ons staat is Pensioenfonds APG met 324 miljard AUM.

Bekijk hier de wereldwijde top 400 lijst.pdf

In Europa op nummer 19

Op de Europese Top 120 lijst staat AAM op plaats 43 met een AUM van 35,6 miljard. AAM’s kantoor in het Verenigd Koninkrijk, Kames Capital, staat op plaats 70 met een AUM van 20 miljard. TKP Investments staat op plaats 82 met een AUM van 17 miljard. Het gecombineerde beheerd vermogen van onze activiteiten in Europa is 72 miljard euro en zet AAM op plaats 19, net na AXA Investment Managers.

Bekijk hier de europese top 120 lijst.pdf

 

Disclaimer

"AEGON Investment Management B.V. is een beleggingsonderneming en beheerder van beleggingsfondsen en is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten. Deze informatie is met zorg samengesteld namens AEGON Investment Management B.V. Er is naar gestreefd de informatie juist en volledig mogelijk weer te geven. Onvolkomenheden als gevolg van menselijke vergissingen of informatiesystemen kunnen echter voorkomen, waardoor gegevens en calculaties kunnen afwijken. Aan de verstrekte informatie en berekende waardes kunnen geen rechten worden ontleend. De verstrekte informatie is aan wijziging onderhevig. De waarde van het financiële instrument is afhankelijk van de ontwikkelingen op financiële markten of (indien van toepassing) andere markten."