Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon in de prijzen bij de European Pensions Awards

5 juli 2012

De goede reputatie van AEGON als pensioenuitvoerder in Europa is ook dit jaar weer bevestigd met twee prijzen tijdens de European Pensions Awards

Jaarlijks organiseert het vakblad European Pensions een prijsuitreiking voor bedrijven die zich in Europa verdienstelijk maken in de pensioenindustrie en het vermogensbeheer. Voor het derde jaar op rij wist AEGON Global Pensions de Pension Provider of the Year Award te winnen.

 

Innovatie

Daarnaast verwierf AEGON de prestigieuze Pensions Innovation Award voor haar baanbrekende werk op het gebied van langlevenrisicoverzekeringen ('longevity insurance'). 

AEGON's partner in Frankrijk, AG2R La Mondiale, won de SRI Provider of the Year Award, een prijs voor duurzaam en verantwoord beleggen.

Bevestiging kennis en expertise

Tijdens het awards gala op 27 juni in Londen werden de prijzen uitgereikt. Namens AEGON namen verkoopdirecteur Iain Stringer en product manager Mark Green de prijzen in ontvangst.

Frans van der Horst, Managing Director van AEGON Global Pensions: ''Deze prijzen bevestigen opnieuw AEGON's kennis en expertise op het gebied van Europese pensioenen. We benaderen pensioenen vanuit het oogpunt van onze klanten, vaak multinationals. Met hen ontwikkelen we oplossingen waar ze behoefte aan hebben."