Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zakelijk Nieuws Aegon en arbodienstverlener Perspectief gaan samen de strijd aan tegen langdurig verzuim

Aegon en arbodienstverlener Perspectief gaan samen de strijd aan tegen langdurig verzuim

20 december 2019

Aegon is voor haar nieuwe product, het MKB Verzuimplan, een samenwerking aangegaan met arbodienstverlener Perspectief. Werknemers van klanten met een MKB Verzuimplan krijgen de best mogelijke begeleiding en ondersteuning bij langdurig verzuim en re-integratie.

Perspectief, een achttien jaar oud familiebedrijf, is een dienstverlener in arbeidsmobiliteit, arbodienstverlening en duurzame inzetbaarheid. Ze zijn een landelijke aanbieder met regionale vestigingen, dus altijd in de buurt van onze klanten.

Als arbodienstverlener geeft Perspectief zelf het juiste voorbeeld. Aan klanten, maar ook aan de eigen medewerkers. Er is aandacht voor vitaliteit in alle aspecten van de organisatie. Niet alleen op fysiek en mentaal vlak, maar ook in hun strategie, cultuur en leiderschap.

Daarom is Perspectief op 17 december 2019 uitgeroepen tot Het Vitaalste Bedrijf van Nederland. Algemeen directeur Wim Wijnholds ontving de prijs op 17 december 2019 uit handen van olympisch zwemkampioen Pieter van den Hoogenband. Volgens de vakjury is vitaliteit bij Perspectief geen trend of iets wat je erbij doet, maar echt verweven in het DNA van het bedrijf.

Aegon is trots op deze samenwerking met Perspectief. Veronique Tilleman, directeur inkomen bij Aegon, zegt daarover: “zowel Aegon als Perspectief hebben vitaliteit hoog in het vaandel staan. Wij doen er alles aan om onze klanten en hun werknemers fysiek en mentaal fit te houden, om verzuim tot een absoluut minimum te beperken. Geweldig om te zien dat Perspectief voor die instelling nu beloond wordt als meest vitale bedrijf van Nederland.”

“Goed werkgeverschap is onze inspiratie om te investeren in fitte en vitale medewerkers, zodat zij met plezier hun werk doen en kwaliteit leveren”, aldus Marleen Ruitenbeek, Beleidsadviseur Duurzame Inzetbaarheid bij Perspectief. “En het mooie is dat dat ook weer op onze klanten afstraalt.”

Het Aegon MKB Verzuimplan is dé alles-in-één-verzuimoplossing voor mkb-ondernemers. Hiermee verzekeren zij zich voor doorbetaling van het loon als een werknemer arbeidsongeschikt raakt. Ook begeleidt Aegon samen met Perspectief haar klanten bij verzuim en re-integratie én worden alle voorgeschreven interventies vergoed.