Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon neemt met speciale film afscheid als hoofdsponsor Ajax

19 december 2014

Ajax heeft zondag 14 december op feestelijke wijze afscheid genomen van Aegon als hoofdsponsor. Tijdens de laatste Eredivisiewedstrijd van 2014 thuis in de ArenA sloten Ajax en hoofdsponsor Aegon 6,5 jaar succesvolle en intensieve samenwerking af. Speciaal voor deze gelegenheid speelde Ajax met de tekst 'Aegon Bedankt!' op het shirt. Aegon liet een speciale afscheidsfilm maken waarin wordt teruggeblikt op de 6,5 jaar als hoofdsponsor van Ajax.

 

Edwin van der Sar, directeur Marketing Ajax: ,,Voor Ajax is Aegon veel meer geweest dan een hoofdsponsor. Er is in die 6,5 jaar veel en goed samengewerkt. Het heeft tot mooie dingen geleid zoals de Aegon Future Cup, de reünie voor oud-spelers en het Streetwise-project. Hoogtepunten zijn natuurlijk de landstitels die samen gevierd zijn. We kijken dan ook met een goed gevoel terug op deze lange en mooie periode."

,,Als hoofdsponsor kijken wij trots terug op een succesvol partnership met Ajax", aldus Marco Keim, CEO Aegon Nederland. ,,Samen hebben wij vier kampioenschapen op rij gevierd en de jeugd en de dames kunnen steunen. Wij blijven verbonden aan de club als sponsor. Wij wensen Ziggo als nieuwe hoofdsponsor en Ajax veel succes de komende periode."