Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Pensioenabonnement eerste PPI in Pensioennavigator

21 juni 2012

Pensioenadviseurs kunnen in een onafhankelijke vergelijking het AEGON Pensioenabonnement beoordelen. Deze premiepensioeninstelling (PPI) van AEGON wordt opgenomen in de nieuwste versie van Pensioennavigator, producent van vergelijkingssoftware. Deze versie is vanaf augustus beschikbaar. Pensioennavigator helpt adviseurs bij het vergelijken van aanbieders en het geven van advies aan werkgevers dat voldoet aan de eisen van de AFM.

Pensioenadviseurs moeten aanbieders goed kunnen vergelijken. AEGON wil vergelijkingen zo eerlijk en transparant mogelijk maken. In Pensioennavigator worden de prijzen en voorwaarden van het Pensioenabonnement continu vergeleken en beoordeeld. Pensioennavigator is onafhankelijk en zelfstandig. Hoewel er nog geen andere PPI’s op de site zullen staan, is het al wel mogelijk het Pensioenabonnement te vergelijken met andere beschikbarepremieregelingen. AEGON is marktleider op het gebied van beschikbarepremieregelingen.

Pensioennavigator maakt adviessoftware voor collectief pensioen. Pensioennavigator Collectief bevat informatie en prijzen van de producten van tien pensioenverzekeraars. Deze verzekeraars vertegenwoordigen meer dan negentig procent van de collectieve pensioenverzekeringen die via adviseurs worden afgesloten. Ruim honderd adviesorganisaties maken op dit moment gebruik van Pensioennavigator Collectief.