Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Zakelijk gaat samenwerken met Groeimasters

9 februari 2018

Ieder bedrijf gaat door verschillende fasen van groei. Veel ondernemers ondervinden grote uitdagingen bij het laten doorgroeien van hun bedrijf. De manier waarop het bedrijf werkt bij acht medewerkers is radicaal anders bij 25 medewerkers.

Bij dit soort groeiprocessen horen ook vragen over goed werkgeverschap. Moet ik mijn medewerkers een pensioenregeling aanbieden? Wat is mijn rol bij mobiliteit en re-integratie? Welke financiële verantwoordelijkheden heb ik?

Aegon Zakelijk gaat die vragen samen met Groeimasters beantwoorden. De nieuwe serie masterclasses Groeimasters is er voor ambitieuze ondernemers die al een paar jaar bezig zijn en van hun onderneming een scale-up willen maken. Groeimasters wil deze ondernemers faciliteren met concrete inzichten en gereedschappen om makkelijker, beter en sneller te groeien. Ze doen dit door alle theorieën, experts en groeiondernemers te bundelen in een tiendelige online masterclass.

De serie is zo opgezet dat experts op de verschillende onderdelen en ondernemers hun ervaring delen tijdens de masterclasses. Daarbij is er volop gelegenheid voor deelnemers om vragen te stellen. Het is zelfs mogelijk om een mentor aan te vragen. Een ondernemer die al een paar stappen verder is en waarmee de Groeimasters deelnemer kan klankborden.

Geïnteresseerden kunnen zich voor de eerste masterclass kosteloos inschrijven:

Groeimasters CTA