Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Bereid u samen met AEGON voor op de effecten van IFRS

3 januari 2005

Van oudsher verschillen de voorschriften met betrekking tot de financiële verslaggeving per land, waardoor jaarrekeningen onderling slecht vergelijkbaar zijn. Er is echter steeds meer behoefte aan uniformering van deze voorschriften om de transparantie te vergroten.

Met ingang van het boekjaar 2005 gelden er binnen de Europese Unie nieuwe boekhoudregels op grond van de International Financial Reporting Standards (IFRS) die hierin voorzien.

Brochure Pensioen en de International Financial Reporting Standards

Om u inzicht te geven in de nieuwe boekhoudregels in relatie tot pensioenregelingen heeft AEGON een brochure samengesteld over de effecten van IFRS, op welke ondernemingen IFRS van toepassing is en over de kwalificatie van de pensioentoezegging. Deze brochure wordt u automatisch toegestuurd. Mocht u de brochure niet hebben ontvangen, stuur dan een e-mail onder vermelding van brochure IFRS met uw adresgegevens naar IFRS@aegon.nl.

Speciale AEGON IFRS helpdesk

Met al uw vragen over IFRS in relatie tot pensioen kunt u ook terecht bij de AEGON IFRS helpdesk. De helpdesk is bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur op telefoonnummer (070) 344 74 34 of stuur uw vragen per e-mail naar IFRS@aegon.nl.