Overslaan en naar de inhoud gaan
Weten wat Aegon met uw informatie doet? Bekijk ons nieuwe Privacy Statement.
Ok

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Het Nationale Levensloopdebat

1 november 2007

Op 1 januari 2006 is de levensloopregeling met hoge verwachtingen ingevoerd. Nu bijna twee jaar verder constateren we dat de regeling niet populair onder de werknemers is. Welke ontwikkelingen zijn nodig voor een aantrekkelijke levensloopregeling voor werkgevers en werknemers? Deze vraag staat centraal tijdens Het Nationale Levensloopdebat op maandag 19 november. Interesse? U kunt direct aanmelden.

Programma

Op Het Nationale Levensloopdebat gaan sociale partners en sleutelfiguren uit bedrijfsleven, politiek en wetenschap in discussie over de toekomst van de levensloopregeling. Debat, film en muzikale gastoptredens worden afgewisseld met stemrondes rondom een aantal uitdagende stellingen.

Het Nationale Levensloopdebat is een initiatief van AEGON. Als grote speler en kenniscentrum op het gebied van de levensloopregeling wil AEGON de aanzet geven tot een succesvolle ontwikkeling van de Levensloopregeling 2.0. Bekijk hier het programma.

Debatten onder leiding van Fons de Poel met o.a. Lans Bovenberg (hoogleraar economie en grondlegger van de levensloopregeling), Bas Jacobs (bijzonder hoogleraar openbare financiën en economisch beleid), Herman Kappelle (bijzonder hoogleraar fiscaal pensioenrecht) en fractiespecialisten van VVD, CDA, PvdA en GroenLinks.

Mart Smeets in gesprek met schaatsgrootheden Barbara de Loor, Jochem Uytdehaage, Ria Visser, Ab Krook, Joan Haanappel en Ard Schenk over hun levensloop.

Levensloopliederen van Wende Snijders, Karin Bloemen en Het Volksoperahuis.

Aanmelden

Kom op maandag 19 november van 15:00 - 18:00 uur naar Het Nationale Levensloopdebat in de Amsterdam RAI. Op www.hetnationalelevensloopdebat.nl vindt u meer informatie over het programma en achtergrondinformatie over de levensloopregeling.

U kunt zich via deze website aanmelden als bezoeker van Het Nationale Levensloopdebat. Ook kunt u uw klanten op deze website attenderen, zodat ook zij zich kunnen aanmelden. Deelname is gratis.