Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Nieuwsbrief Aegon Adfis Actueel positief ontvangen

11 februari 2013

De nieuwsbrief AEGON Adfis Actueel is geïntroduceerd! AEGON Adfis Actueel is een periodieke nieuwsbrief die u elke eerste en derde vrijdag van de maand kosteloos kunt ontvangen. Met deze nieuwsbrief verkrijgt u een overzicht van actualiteiten over pensioen en andere onderhoudsvoorzieningen. U krijgt hiermee de berichten die op onze site zijn geplaatst en onze artikelen gepubliceerd in vakbladen. Naast deze berichten en artikelen krijgt u antwoord op vragen uit de praktijk.

 

Waarom de nieuwsbrief AEGON Adfis Actueel?

Pensioen is ingewikkeld. Uit de praktijk blijkt dat er steeds meer behoefte bestaat aan actuele nieuwsberichten op het fiscaal juridisch terrein van pensioen. Met deze nieuwsbrief willen wij graag onze specialistische kennis met u delen. U bent van actualiteiten op de hoogte en u kunt deze  kennis weer gebruiken in uw advisering.

 

Reacties op eerste nieuwsbrief erg positief

De eerste reactie op onze nieuwsbrief zijn erg positief. Hieronder een greep uit de reacties die wij na het verschijnen van het eerste nummer hebben mogen ontvangen. 
"Gefeliciteerd met dit mooie initiatief". 
"Hartelijk dank voor deze nuttige en vooral bondige teksten. Hier heeft een adviseur iets aan!" 
"Net even de nieuwe Adfis Actueel bekeken. Het ziet er mooi uit. Gefeliciteerd met jullie eerste."
"Proficiat en beschuit met muisjes voor allemaal".

 

Bent u geïnteresseerd in onze nieuwsbrief?

Wanneer u regelmatig de onze nieuwsbrief wilt ontvangen, kunt u een mailtje sturen aan Adfis@aegon.nl. Voor vragen kunt u contact opnemen met Erik Schouten