Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Samenwerking Aegon Adfis en DGA Software Groep

5 december 2013

Aegon Adfis en DGA Software Groep zijn op 1 november 2013 een samenwerking aangegaan.  DGA Software Groep biedt software pakketten aan voor pensioenberekeningen. Aegon Adfis biedt fiscale en juridische kennis en ervaring over pensioenen en inkomen voor later. Met deze samenwerking hebt u alle benodigdheden voor een uitstekend advies over het DGA-pensioen onder handbereik.

DGA Software

Met behulp van het basissoftware pakket kunt u zelfstandig pensioenberekeningen maken voor het DGA-pensioen. Het basissoftware pakket kunt u uitbreiden met DGA-pensioen Adviessoftware en DGA-pensioen Echtscheidingssoftware. De software is volledig webbased, gebruiksvriendelijk en kent een scherpe abonnementsprijs.

Fiscaal juridische ondersteuning  en DGA berekeningssoftware in één pakket

(DGA-) Pensioen is ingewikkeld. Niet vreemd dat u soms behoefte heeft aan ondersteuning of ruggespraak. Bijvoorbeeld als u eigenbeheer-berekeningen maakt voor de DGA. 

Aegon Adfis en DGA Software Groep  bieden u verschillende pakketten  bestaande uit:

  • een abonnement op een softwarepakket en
  • twee of meer adviesuren plus
  • één of meer pensioenovereenkomsten.

 

Het softwarepakket levert DGA Software Groep. Voor uw vragen om fiscaal- juridische ondersteuning van Aegon Adfis gebruikt u de adviesuren. De pensioenovereenkomst wordt ook geleverd door Aegon Adfis. 

Kijk hier naar een filmpje over de samenwerking.