Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zoekveld

Sprint nu naar uw verzekeringsadviseur!

3 januari 2005

U komt in aanmerking voor twee kaarten voor de finale van de World Cup Schaatsen op 19 februari 2005 als u nu een offerte aanvraagt voor een (aanvullend) pensioen van AEGON.

Zorgt u er voor dat het pensioen van uw medewerkers goed op schema ligt? Dat ze voldoende vermogen hebben opgebouwd als ze over de finish komen en ophouden met werken? Weten uw medewerkers welke financiële gevolgen het heeft als ze regelmatig van baan gewisseld zijn? Veel werknemers vertrouwen op de overheid en op u als hun werkgever. Dat vertrouwen kunt u waarmaken.

Bijvoorbeeld met een (aanvullend) pensioen van AEGON. Dan weten uw werknemers tenminste zeker dat ze later leuke dingen kunnen blijven doen. Zoals een dagje naar het schaatsen gaan! U moet ze helpen dit mogelijk te maken. Gelukkig heeft u hiervoor net als de schaatsers een coach: uw eigen verzekeringsadviseur! Hij kan u precies vertellen of uw medewerkers op schema liggen en hoe ze kunnen finishen in financiële topconditie. Neem nú contact op met uw verzekeringsadviseur. Hoe eerder, hoe beter. Want als hij nú een offerte voor een (aanvullend) pensioen van AEGON aan u uitbrengt, ontvangt u 2 kaarten voor de finale van de Essent ISU World Cup op 19 februari 2005 in Thialf! Let op: de voorraad kaarten is beperkt. Dus trek een sprintje naar uw verzekeringsadviseur! Uw verzekeringsadviseur legt u graag de actievoorwaarden uit.