Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Strategische wegingen SAF fondsen aangepast

11 december 2013

In dit bericht informeren wij u over de jaarlijkse aanpassing van de strategische wegingen in onze AEGON Strategic Allocation Funds.

Op 7 november heeft onze beleggingsstrateeg Olaf van den Heuvel tijdens de AEGON Pensioenweek de langetermijnscenario's voor de periode 2014-2017 gepresenteerd. Op basis van de nieuwe scenario's gaan wij de strategische wegingen van de verschillende beleggingscategorieën in onze AEGON Strategic Allocation Funds aanpassen.

Kort samengevat zijn Olaf en zijn team voor het komende jaar nog steeds positief over wereldwijde aandelen en bedrijfsobligaties maar wat minder dan vorig jaar. We zullen de positie in deze beleggingscategorieën dan ook wat terugbrengen. Dit komt ten goede aan onze positie in vastgoed en grondstoffen die we wat vergroten.

In dit overzicht treft u de nieuwe wegingen van uw Strategic Allocation Fund(s) aan, en de nieuwe beheervergoedingen en kosten voor toe- en uittreding in deze fondsen. Voor één fonds, het Strategic Allocation Fund  80/20 is de beheervergoeding met 0,01 procent verhoogd. Voor alle andere Strategic Allocation Funds geldt dat de kosten zijn verlaagd of ten minste gelijk zijn gebleven.

Heeft u nog vragen neem dan contact op met uw Client Relationship Manager.

 

Disclaimer

"AEGON Investment Management B.V. is een beleggingsonderneming en beheerder van beleggingsfondsen en is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten. Deze informatie is met zorg samengesteld namens AEGON Investment Management B.V. Er is naar gestreefd de informatie juist en volledig mogelijk weer te geven. Onvolkomenheden als gevolg van menselijke vergissingen of informatiesystemen kunnen echter voorkomen, waardoor gegevens en calculaties kunnen afwijken. Aan de verstrekte informatie en berekende waardes kunnen geen rechten worden ontleend. De verstrekte informatie is aan wijziging onderhevig. De waarde van het financiële instrument is afhankelijk van de ontwikkelingen op financiële markten of (indien van toepassing) andere markten."