Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid succesfactor voor je bedrijfsstrategie

11 mei 2017

Dit leerden we tijdens de Aegon Masterclass die we op 10 mei van dit jaar organiseerden. Samen met 40 geïnteresseerde adviseurs zijn we in gesprek gegaan over vitaliteit, duurzaamheid, het stimuleren van medewerkers en het financieel gezond houden van ondernemer en werknemer.

Het advies van onze sprekers:

  • Rob Spuijbroek: “We blijven sturen op verzuim en niet op vitaliteit. Eigenlijk zou je elke dag moeten testen hoe fit je medewerkers zijn en je niet (alleen) moeten richten op verzuimpercentages”.
  • Martin Pet van Lifeguard: “Zorg voor een juiste balans tussen performance en renewal (herstellen); doe af en toe even helemaal niets”.
  • Jacqueline Zuidweg van Zuidweg & Partners: “De grote life events zorgen voor de grootste financiële problemen. Dat zijn de momenten waarop je er moet zijn voor mensen. Financiële problemen leiden vaak tot mentale en fysieke problemen. En dus een misfit.”

 

Wij kijken terug op een mooie sessie met veel interactie. Wilt u meer weten over het event? Of heeft u interesse in de presentatie(s)? Neem dan contact op met Annemarie van Steijn.