Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zoekveld

Voor mij als DGA

Als ondernemer bent u dagelijks druk met uw bedrijf. Het is al lastig genoeg om een gezonde balans tussen werk en privé te vinden. Laat staan dat u tijd heeft om over uw pensioen of over inkomensrisico’s na te denken. Toch is het goed om hier af en toe bij stil te staan. Wat is nou een goede combinatie tussen verzekeren en risico? We helpen u graag bij deze vraagstukken.

Vermogensbeheer

Uw bedrijf gaat vaak voor alles. U steekt er al uw tijd en geld in. Denkt u wel eens na over later? Nee? Toch is dat belangrijk, want uit ervaring weten we dat later eerder begint dan de meeste mensen denken. Door op tijd te beginnen met later, kunt u later net zo lekker leven als nu! Wij bieden u een breed scala aan producten om geld voor later op te bouwen. Met een pensioen of met vermogensopbouw. U kiest wat bij uw situatie past.

Inkomensbescherming

Risico’s nemen zit u als ondernemer in het bloed. Toch is het soms verstandig om bepaalde risico’s af te dekken. Bijvoorbeeld als het over uw familie gaat. U wilt hen kunnen blijven verzorgen als er iets met u gebeurt. Wij bieden oplossingen om uw bedrijf en uw gezin te beschermen bij arbeidsongeschiktheid en bij overlijden.
U runt een bedrijf. U wilt zelf kiezen wat u wel en niet regelt. Daarom heeft ons Gezond werkplan acht modules. U kiest welke u belangrijk vindt. Samen is het een compleet pakket verzekeringen en diensten voor werkgever en werknemer. Wat wilt u regelen?

Overige diensten

De specialist voor al uw fiscale en juridische pensioenvragen. Neem deel aan trainingen in de Aegon Adfis Academy of leg uw vragen direct voor aan één van de consultants.

Nieuws & Blogberichten

 

Nieuwe wetgeving pensioen in eigen beheer

Het opbouwen van pensioen in eigen beheer gaat stoppen. In september 2016 is hier een wetsvoorstel voor ingediend. Wat houdt de nieuwe wetgeving in en wat betekent dit voor u?

 

Lees meer