Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Voor mij als zzp'er

En toen begon u voor uzelf. Voor sommige zzp’ers is dat een bewuste keuze. Anderen worden er min of meer toe gedwongen. Wat uw keuze ook was, wij merken dat veel zzp’ers het lastig vinden hun financiën zelf te regelen. Dat geeft niks. Wij helpen u er graag bij.

Wilt u alvast een vliegende start maken als zzp’er? Bekijk dan onze 7 tips om zelf goed uw geldzaken te regelen.
 

Uw pensioen. Dat is wel het laatste waar u aan wilt denken, als kersverse zelfstandige. U koos toch juist de vrijheid van ondernemen. Maar als u als zzp’er niets regelt, heeft u later alleen recht op de AOW. Zet daarom wat geld opzij voor uw pensioen. Dat kan op verschillende manieren. Met een lijfrente, door te sparen of te beleggen.
Veel mensen staan er liever niet bij stil. Maar als u een ongeluk krijgt, of ziek wordt, heeft u tijdelijk minder of zelfs geen inkomsten. Kunt u dan nog uw boodschappen betalen? En in uw huis blijven wonen? Als zzp’er heeft u geen recht op een uitkering van de overheid. Dus u zult zelf iets moeten regelen. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) is dan een goede oplossing. 
Als u een gezin heeft, is een overlijdensrisicoverzekering (ORV) eigenlijk onmisbaar. Want zo voorkomt u dat uw nabestaanden in financiële problemen komen als u overlijdt.
Een aparte zakelijke bankrekening heeft veel voordelen en geeft overzicht. Bekijk de zakelijke betaalrekening van KNAB. 
Zzp’er zijn en een huis kopen: veel mensen denken dat dat niet samengaat. Toch kan het wel!

Nieuws & Blogberichten

 

Een arbeidsongeschiktheids-verzekering: wat kost het?

Feiten én fabels over de arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV): tientallen bestaan er. Vooral over de prijs zijn veel verhalen. Ware, onware en soms gedeeltelijk ware. Wij willen je graag meer inzicht geven in de prijs. Daarom in dit artikel een voorbeeld.

Lees meer