Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zoekveld

Uw collectieve pensioencontract bij Aegon loopt af

Welke mogelijkheden zijn er?

Loopt uw collectieve pensioencontract bij Aegon af? U ontvangt dan van ons een brief waarin we formeel de pensioenovereenkomst opzeggen. Maar we willen uiteraard graag dat u klant bij ons blijft. Uw adviseur neemt contact met u op. Bekijk samen met uw adviseur of uw huidige pensioenregeling nog aansluit bij uw bedrijf. 

Verlengen

Wanneer u tevreden bent met uw pensioencontract kunt u deze vaak eenvoudig verlengen. Neem hiervoor contact op met uw pensioenadviseur. Heeft u geen adviseur? Neem contact met ons op.

Aanpassen

De markt verandert continu en uw onderneming verandert mee. Uw bedrijf groeit, krimpt of breidt uit in nieuwe markten. De wetgeving verandert en ook de wensen van u en uw werknemers veranderen. Dit kan een reden zijn om uw pensioenregeling aan te passen. Uw adviseur helpt u graag om te kijken welke aanpassingen of nieuwe regeling goed aansluiten bij uw situatie. Bespreek de mogelijkheden met uw adviseur. Hieronder vindt u een overzicht van de pensioenproducten die Aegon u biedt.

Kies een product dat past bij uw bedrijf

Aegon biedt u drie verschillende pensioenoplossingen. Daarbij heeft u de keuze uit regelingen op basis van middelloon of beschikbare premie.

Aegon DB Abonnement
Een pensioenregeling op basis van middelloon
Complete regeling met beperkte keuzes
Vaste uitvoeringskosten per werknemer
Contract voor onbepaalde tijd, jaarlijks opzegbaar 
Aegon Modulair Pensioen
Middelloon
Veel keuzevrijheid
Modulaire bouwstenen
5-jaarscontract
Duurder dan Abonnement
Aegon Pensioenabonnement (PPI)

Op basis van beschikbare premie
Complete regeling
Vaste uitvoeringskosten per WN
Contract voor onbepaalde tijd
Opzegtermijn 2 maanden

Waarom kiezen voor Aegon?

Vijf goede redenen om te kiezen voor Aegon

 

Wij bieden u ondersteuning op maat

Op verschillende manieren ondersteunen wij u bij het goed uitvoeren van uw pensioenregeling. Zo verzorgen wij voor u de communicatie over uw pensioenregeling en een digitale omgeving voor u en uw werknemers. Dat is standaard onderdeel van uw pensioenregeling. Daarvoor hoeft u bij ons niet apart te betalen. Juridische of fiscale ondersteuning betaalt u alleen als u er gebruik van maakt.

Lees meer over onze diensten

Meer informatie? We helpen u graag.

Regelen via een onafhankelijk pensioenadviseur

Bent u werkgever? Neem dan contact op met een onafhankelijk pensioenadviseur. Een onafhankelijk adviseur kan u professioneel financieel advies geven, passend bij uw situatie. Heeft u nog geen adviseur? Zoek dan een pensioenadviseur bij u in de buurt.

 

Vind een pensioenadviseur

Contact met Aegon

Bent u pensioenconsultant en heeft u een vraag over pensioen in relatie tot een pensioenfonds, groot bedrijf of multinational? Dan staat het Sales Pensioenteam voor u klaar!

 

Contact met Sales Pensioen

 

Bent u pensioenadviseur en heeft u een vraag over pensioen in relatie tot een MKB bedrijf of zoekt u als adviseur op het gebied van collectieve pensioenregelingen de samenwerking met Aegon? Dan staat het Aegon Intermediair Pensioenteam voor u klaar!

 

Contact met Aegon Intermediair Pensioen