Skip to main content

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Search form

Uw collectieve pensioenregeling inzien of wijzigen

Op verschillende manieren ondersteunen wij u bij het goed uitvoeren van uw pensioenregeling. Via onze digitale omgeving krijgt u inzicht in uw pensioenregeling. En kunt u eenvoudig wijzigingen doorgeven in uw personeelsbestand. 

 

Welke pensioenregeling heeft u?

Heeft u een pensioenregeling bij ‘Aegon PPI’ die is ingegaan na 01-01-2016? Dan is PPI Flex uw werkgeversportaal. Als u inlogt, kunt u uw pensioenregeling inzien en wijzigingen doorgeven.

Inloggen in PPI Flex

 

Voor alle andere pensioenregelingen is Beheernet uw werkgeversportaal. U logt dus ook hier in als u een PPI pensioenregeling heeft die al inging voor 01-01-2016. 

Inloggen in Beheernet

 

We zijn bezig de persoonlijke omgeving te vernieuwen. Daarom vragen we u tijdelijk welke pensioenregeling u heeft en wanneer die is ingegaan. In de loop van 2016 is er gewoon weer één toegang voor iedereen.

 

Hoe weet ik welke regeling ik heb?

In de welkomstbrief die u bij het afsluiten van uw collectieve pensioenregeling van ons ontving (en waarin uw unieke werkgeversnummer staat), ziet u welke pensioenregeling u heeft en waar u kunt inloggen. De brief niet bij de hand? Aarzel niet om ons te bellen. 

Wilt u meer weten over hoe onze werkgeversportalen werken én wat u er allemaal in kunt regelen?

Lees meer en bekijk het filmpje