Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zoekveld

Mijn onderneming groeit

Waar moet ik op letten?

Als uw onderneming groeit, heeft dit gevolgen voor uw bedrijfsvoering. U krijgt meer mensen in dienst. U biedt meer producten en diensten aan. Uw onderneming verandert misschien van rechtsvorm en de geldstromen nemen toe. U kunt minder overzien en u zult dus meer moeten organiseren. Alles wordt complexer. Hoe houdt u de toenemende personeelskosten en risico’s beheersbaar? Verzekeringen spelen daarbij een belangrijke rol.

Maak uw ondernemingsrisico’s beheersbaar

Het is goed om na te denken over uw bedrijfsvoering. Welke risico’s draagt u zelf en welke risico’s dekt u liever af met een verzekering? En gaat er iets mis? Dan wilt u naast een vergoeding misschien ook bijgestaan worden met raad en daad. Daarnaast wilt u uw personeel goede secundaire arbeidsvoorwaarden bieden. Aegon heeft een aantal oplossingen voor u.

Verzekering ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid

Langdurig ziekteverzuim van een werknemer is kostbaar. Een werknemer kan zijn werk niet doen en u heeft uw werkgeversplichten. Zo moet u verplicht het salaris twee jaar lang doorbetalen. Ook verplicht de Wet verbetering poortwachter u tot activiteiten om ziekteverzuim te verminderen. Aegon biedt een verzekering waarbij we het salaris van uw zieke werknemer uitbetalen. We bieden uw onderneming bovendien juridische ondersteuning en ondersteuning bij langdurig verzuim - met (arbo)dienstverlening. Het Aegon Gezond Werkplan is er voor alle bedrijven met werknemers.

Werknemerspensioen

Het pensioen is voor uw werknemers een van hun belangrijkste arbeidsvoorwaarden. Voor bedrijven vanaf één werknemer bieden wij daarom het Aegon Pensioenabonnement aan. Een overzichtelijke pensioenregeling met een opzegtermijn van twee maanden. U kunt kiezen uit een middelloonregeling en een beschikbare premieregeling. Wilt u meer keuzevrijheid voor de pensioenreling van uw onderneming? Dan is het Aegon Modulair Pensioen iets voor u. Daarnaast kunt u kiezen voor een aantal aanvullende pensioendiensten, die u en uw medewerkers werk uit handen neemt.

Gezond Werkplan
Een zieke of minder inzetbare werknemer kost geld.
Pensioenabonnement
Kies voor een transparante en eenvoudige pensioenregeling
Modulair Pensioen
Een unieke combinatie van beleggen en een gegarandeerde uitkering
Pensioen Op Maat
Pensioen Op Maat

Waar moet u rekening mee houden bij groei?

subhome header placeholder
  • Welke risico’s loopt u?

Bij groei verandert er veel. Inventariseer of laat inventariseren aan welke risico’s uw onderneming bloot staat. Pas als u overzicht heeft, kunt u de juiste afwegingen maken. 

  • Hoeveel risico wilt u afdekken?

Een van de eerste zaken die u zich moet afvragen is: hoeveel risico wil ik zelf dragen? En welke risico’s wil ik afdekken met een verzekering? Wie alle risico’s afdekt met een verzekering, maakt de kosten beheersbaar. Elke maand betaalt u dan een voorspelbaar bedrag aan premie. Heeft u veel financiële reserves en loopt u relatief weinig risico? Dan kunt u er ook voor kiezen niet alle risico’s af te dekken met een verzekering. U kunt in dat geval ook kiezen om wel een verzekering te nemen, maar met een hoog eigen risico. In beide gevallen betaalt u minder premie en zijn uw vaste lasten lager.

  • Past de verzekering bij mij?

Een ander belangrijk punt is wat u van een verzekering verwacht. Wilt u alleen de financiële risico’s afdekken? Of wilt u misschien ook dat onze experts u werk uit handen nemen? Onze ziekteverzuim- en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen bieden u bijvoorbeeld praktische ondersteuning. Zo voldoet u direct aan alle wettelijke arbo- en re-integratieregelgeving.

Afsluiten via een onafhankelijk adviseur

Uw adviseur kan u ook persoonlijk en professioneel financieel advies geven, passend bij uw situatie. De kosten voor advies en/of het afsluiten van het product kunnen per adviseur verschillen.

 

Ik wil een afspraak met een adviseur