Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zoekveld
een gezond  bedrijf

Een Gezond Bedrijf

Hoe gaat u als werkgever om met verzuim

Verzuim onder controle

Welke afspraken maakt u met uw personeel. Aegon ging in gesprek met werkgevers en vroeg hen hoe zij dit aanpakken.

 

Lees meer

Weer aan het werk

Wat kan u doen als werkgever om uw medewerker weer snel en goed aan het werk te krijgen? Hoe kan u uw medewerker helpen bij re-integratie?

 

Lees meer

Uw rol als werkgever

Bij een zieke of arbeidsongeschikte medewerker zijn meerdere partijen betrokken. Wat is uw rol als werkgever?

 

Lees meer

Een gezond bedrijf

Wat doe je als je als zelfstandige ziek of arbeidsongeschikt raakt? Heb je dan nog inkomen? Aegon ging in gesprek met zelfstandig ondernemer Kirsten van Hall van ZorgEven en geeft je tips om te zorgen dat je niet voor verrassingen komt te staan.

Blogs

Compensatie transitievergoeding langdurige arbeidsongeschiktheid

De Eerste Kamer stemde 10 juli in met het wetvoorstel ‘compensatie transitievergoeding bij langdurige arbeidsongeschiktheid’. Gevolg: vanaf 2020 kunnen werkgevers met terugwerkende kracht een compensatie aanvragen voor betaalde transitievergoedingen.

‘Als zzp’er moet ik alles zélf regelen’

‘Hé pap, wie betaalt jouw pensioen? Wat is de 2e en 3e pijler precies? En leg mij een AOV eens uit.’ Er was geen ontkomen aan voor vader Arnold (44). Zijn dochter Febe legde hem het vuur aan de schenen over ingewikkelde geldzaken.

Arbeidsongeschiktheid collectief verzekeren: wat is er mogelijk?

In ons vorige blog hebben we laten zien dat werknemers die langdurig ziek zijn fors kunnen terugvallen in inkomen. Ook lieten we zien dat slechts de helft van de werkgevers hiervoor iets geregeld heeft. Welke keuzes kan een werkgever maken? We zetten de mogelijkheden op een rij.

Contact