Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zakelijk Vermogensbeheer Aegon Asset Management

Aegon Asset Management Holding B.V. is een dochter van Aegon N.V., één van de grootste beursgenoteerde (levens)verzekeraars ter wereld.

  • Wereldwijd beheert Aegon Asset Management meer dan EUR 364 miljard (per juni 2020) voor institutionele beleggers, financiële instellingen en particuliere beleggers. 
  • Aegon Asset Management is dé specialist in vastrentende waarden en asset allocatie die door verplichtingen gedreven is ('Liability Driven Asset Allocation').
  • Wij investeren actief om optimaal voordeel te behalen uit investeringskansen in de markt.
  • 200 institutionele relaties in Nederland, met name in de collectieve pensioensector: bedrijfstakpensioenfondsen, ondernemingspensioenfondsen. Wij beleggen ook voor verzekeraars.
  • Wereldwijd 1300 medewerkers in dienst, waarvan ongeveer 200 in Nederland.
  • Van huis uit Nederlandse beleggingsorganisatie gespecialiseerd in vraagstukken over risico en rendement en de invloed hiervan op de gehele balans.
  • Vertaalt uw doelstellingen in effectieve oplossingen.
  • Schaalvoordelen van een wereldwijde vermogensbeheerder.
  • Uitstekend langjarig trackrecord.
  • Kennis van locale Wet- en Regelgeving op pensioen- en verzekeringsgebied

Actief naar uw doel

Aegon Asset Management investeert actief om optimaal voordeel te halen uit investeringskansen in de markt. De portefeuillemanagers zijn zeer gedreven om de benchmark te verslaan. Hun actieve aanpak helpt institutionele klanten en particulieren hun financiële doelen te halen. Ons track-record - sommige fondsen met meer dan 10 jaar outperformance boven de benchmark - is hiervan het bewijs. Aegon Asset Management heeft ook beleggingen die passief beheerd worden, en dus de benchmark volgen. Meer informatie over Aegon Asset Management vindt u op: aegonam.com

Succesvol portefeuillebeheer

Door de pensioenachtergrond is er binnen Aegon veel kennis over vastrentende waarden en Asset Liability Management.  Het toegewijde VRW (Sovereign en Credits) team heeft een lange ervaring in de financiele sector en beheert portefeuilles op efficiente wijze, tegen lage kosten.

Uw pensioenverplichtingen

Uw allereerste zorg is de aansluiting van uw beleggingen op uw pensioenverplichtingen. Onze specialisten richten zich hier volledig op. Samen met u brengen ze uw wensen in kaart en vertalen dit naar een strategisch mandaat voor vermogensbeheer

Risicobeheersing

Wij streven continu naar een financieel zekere toekomst voor onze klanten, hun aandeelhouders, werknemers en andere belanghebbenden. Voortdurend ontwikkelen wij intelligente oplossingen en nieuwe strategieen voor optimale zekerheid en zijn alert op kansen die leiden naar winstgevende groei. Maar altijd binnen een raamwerk van strikte risicobeheersing.

Bij de tijd

De wet- en regelgeving rond pensioenen verandert bijna dagelijks. Wij spelen daar proactief op in met flexibele beleggingsvormen en nieuwe strategieën.