Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zoekveld

Oplossingen voor uw personeel

De arbeidsmarkt ziet er anders uit dan vroeger. Werknemers wisselen vaker van baan of hebben tijdelijke banen. Secundaire arbeidsvoorwaarden zijn relevanter dan ooit, medewerkers willen meer inspraak. En u als werkgever wil het beste voor uw werknemers. U weegt goede voorwaarden af tegen de juiste kosten en wilt risico’s zo goed mogelijk afdekken. U heeft verschillende partijen die mee beslissen in de trajecten en wilt de regeling die het beste past bij uw onderneming. Aegon begrijpt dit en kijkt samen met u wat het beste bij uw onderneming en bij uw situatie

Vermogensopbouw

U wilt een collectieve pensioenregeling voor de werknemers van uw bedrijf. Aegon biedt een compleet pensioenassortiment. Van pensioenregelingen en aanvullende regelingen tot en met de mogelijkheid voor werknemers om zelf aanvullend pensioen op te bouwen. Met Aegon Persoonlijk Pensioen krijgen uw werknemers inzicht en overzicht in hun financiële situatie. Nu en later.
Bij uw pensioenregeling kunt u kiezen voor aanvullende diensten. Een aantal diensten is standaard onderdeel van uw pensioenoplossing. Daarvoor hoeft u bij ons niet apart te betalen. Denk bijvoorbeeld aan een digitale omgeving voor u en uw werknemers of het verstrekken van een Pensioen 123 aan uw werknemers. Liever ondersteuning van uw eigen adviseur? Ook uw adviseur kan optioneel een aantal aanvullende diensten uitvoeren.

​Inkomensbescherming

Het Aegon Gezond Werkplan is een pakket van verzekeringen en diensten op het gebied van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid. Het bestaat uit verzekeringen en dienstverlening voor de werkgever en verzekeringen voor de werknemer. U bepaalt zelf wat u wilt verzekeren.

Fiscale en juridische pensioenvragen

De specialist voor al uw fiscale en juridische pensioenvragen. Neem deel aan trainingen in de Aegon Adfis Academy of leg uw vragen direct voor aan één van de consultants.
AEGON blog - IORP

Nieuws & Blogberichten

Leidt de IORP tot betere pensioencommunicatie?

De gewijzigde Europese IORP-richtlijn voor pensioenen leidt binnenkort tot aanpassingen in de Nederlandse wetgeving. Iedereen gaat daar iets van merken.

Maar leiden deze aanpassingen ook tot een beter inzicht in het pensioen? De belangrijkste wijzigingen op een rij voorzien van een oordeel. 

 

Lees meer