Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zoekveld

Oplossingen voor uw personeel (<150 medewerkers)

Er komt veel op u af als werkgever. Zaken waar u zich helemaal niet mee bezig wilt houden. Zaken die niets met ondernemen te maken hebben, maar om de hoek komen kijken bij de groei van uw bedrijf en bij de uitbreiding van het aantal medewerkers. Als werkgever wilt u het beste voor uw werknemers en voor uw onderneming. Aegon begrijpt dit en helpt u, zodat u kan doen wat u het liefst doet, ondernemen!

Vermogensopbouw

U wilt een collectieve pensioenregeling  voor de werknemers van uw bedrijf. Aegon biedt een compleet pensioenassortiment. Van pensioenregelingen en aanvullende regelingen tot en met de mogelijkheid voor werknemers om zelf aanvullend pensioen op te bouwen of het Anw-hiaatpensioen. Met Aegon Persoonlijk Pensioen krijgen uw werknemers inzicht en overzicht in hun financiële situatie. Nu en later.
Bij uw pensioenregeling kunt u kiezen voor aanvullende diensten. Een aantal diensten is standaard onderdeel van uw pensioenoplossing. Daarvoor hoeft u bij ons niet apart te betalen. Denk bijvoorbeeld aan een digitale omgeving voor u en uw werknemers of het verstrekken van een Pensioen 123 aan uw werknemers. Liever ondersteuning van uw eigen adviseur? Ook uw adviseur kan optioneel een aantal aanvullende diensten uitvoeren.

Inkomensbescherming

Het Aegon Gezond Werkplan is een pakket van verzekeringen en diensten op het gebied van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid. Het bestaat uit verzekeringen en dienstverlening voor de werkgever en verzekeringen voor de werknemer. U bepaalt zelf wat u wilt verzekeren.

Fiscale en juridische pensioenvragen

De specialist voor al uw fiscale en juridische pensioenvragen. Neem deel aan trainingen in de Aegon Adfis Academy of leg uw vragen direct voor aan één van de consultants.

Nieuws & Blogberichten

Werknemers doordringen van de nieuwe pensioenrealiteit

Nog steeds denken veel werknemers dat hun pensioen er zo uitziet als bij hun ouders. Ook pensioenadviseurs realiseren zich dit nog te weinig. Veel pensioencommunicatie begint met informatie over pensioenproducten. Terwijl dit eigenlijk stap 2 is. De eerste stap is werknemers doordringen van de nieuwe realiteit van hun pensioen.

 

Lees meer