Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zoekveld

Oplossingen voor uw personeel ( >150 medewerkers)

De arbeidsmarkt ziet er anders uit dan vroeger. Werknemers wisselen vaker van baan of hebben tijdelijke banen. Secundaire arbeidsvoorwaarden zijn relevanter dan ooit, medewerkers willen meer inspraak. En u als werkgever wil het beste voor uw werknemers. U weegt goede voorwaarden af tegen de juiste kosten en wilt risico’s zo goed mogelijk afdekken. U heeft verschillende partijen die mee beslissen in de trajecten en wilt de regeling die het beste past bij uw onderneming. Aegon begrijpt dit en kijkt samen met u wat het beste bij uw onderneming en bij uw situatie

Vermogensopbouw

U wilt een collectieve pensioenregeling voor de werknemers van uw bedrijf. Aegon biedt een compleet pensioenassortiment. Van pensioenregelingen en aanvullende regelingen tot en met de mogelijkheid voor werknemers om zelf aanvullend pensioen op te bouwen. Met Aegon Persoonlijk Pensioen krijgen uw werknemers inzicht en overzicht in hun financiële situatie. Nu en later.
Bij uw pensioenregeling kunt u kiezen voor aanvullende diensten. Een aantal diensten is standaard onderdeel van uw pensioenoplossing. Daarvoor hoeft u bij ons niet apart te betalen. Denk bijvoorbeeld aan een digitale omgeving voor u en uw werknemers of het verstrekken van een Pensioen 123 aan uw werknemers. Liever ondersteuning van uw eigen adviseur? Ook uw adviseur kan optioneel een aantal aanvullende diensten uitvoeren.

​Inkomensbescherming

Het Aegon Gezond Werkplan is een pakket van verzekeringen en diensten op het gebied van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid. Het bestaat uit verzekeringen en dienstverlening voor de werkgever en verzekeringen voor de werknemer. U bepaalt zelf wat u wilt verzekeren.

Fiscale en juridische pensioenvragen

De specialist voor al uw fiscale en juridische pensioenvragen. Neem deel aan trainingen in de Aegon Adfis Academy of leg uw vragen direct voor aan één van de consultants.

Nieuws & Blogberichten

Werknemers doordringen van de nieuwe pensioenrealiteit

Nog steeds denken veel werknemers dat hun pensioen er zo uitziet als bij hun ouders. Ook pensioenadviseurs realiseren zich dit nog te weinig. Veel pensioencommunicatie begint met informatie over pensioenproducten. Terwijl dit eigenlijk stap 2 is. De eerste stap is werknemers doordringen van de nieuwe realiteit van hun pensioen.

 

Lees meer