Contact | Aegon Cappital

Start een gesprek
Image
Contact

Hoe kunnen wij helpen?

Of je nu werkgever, adviseur of werknemer bent, wij helpen je graag het antwoord te vinden op je vraag. Bijvoorbeeld via onze pagina met meestgestelde vragen. Of neem direct contact met ons op.

Werknemers

We helpen je graag het antwoord te vinden op je vraag. Kom je er niet uit? Neem contact met ons op.

Naar klantenservice

Werkgevers

Heeft u een pensioenregeling voor uw werknemers bij Aegon Cappital? Dan vindt u hier welke zaken u zelf regelt en antwoorden op vaak gestelde vragen. Of neem direct contact op met ons Client Experience Team. Ons team is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur. U kunt ons bereiken door te bellen via onderstaande button of door het sturen van een e-mail naar service@aegoncappital.nl.

Toon het telefoonnummer

Adviseurs

Werkt u als adviseur samen met Aegon Cappital? Neem dan telefonisch contact op met het Client Experience Team via onderstaande button. Liever mailen dan bellen? Stuur een e-mail naar service@aegoncappital.nl. Het team is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur.

Toon het telefoonnummer

Let op: u heeft een Pro Forma Bezwaarbrief voor het invaren van uw pensioen

De regering heeft besloten om per 1 juli 2023 de manier waarop pensioen wordt opgebouwd te veranderen. Deze wijziging heeft voor de opbouw van uw pensioen bij Aegon Cappital echter geen gevolgen. Uw pensioen bij Aegon Cappital wordt namelijk al opgebouwd in een beschikbare premieregeling. Er is in onze pensioenregeling dus geen sprake van een uitkeringsovereenkomst. Er vindt dan ook geen omzetting van uw pensioenaanspraken plaats. Uw bezwaar wordt daarom niet in behandeling genomen.

We doen ons uiterste best u goed van dienst te zijn

Heeft u toch een klacht? Dan horen we dat graag.

Een klacht doorgeven

Postadres

Een brief sturen kan natuurlijk ook. Ons adres:

Aegon Cappital, Postbus 554 9700 AN Groningen