Skip to main content

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Search form

Wat past bij mij en mijn onderneming?

​Ik wil mij verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid
Als ondernemer bent u niet standaard verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid.  Als u ziek wordt of een ongeluk krijgt kunt u niet terugvallen op een uitkering van de overheid. U moet daar zelf iets voor regelen. Aegon kan u daarbij helpen met een AOV die bij u past. We hebben ook een aantal tips voor u als u start als zzp'er.
Ik wil mij en mijn werknemers verzekeren tegen verzuim
Verzuimt uw werknemer? Dan kost u dat geld. Bijvoorbeeld de verplichte loondoorbetaling. Daarnaast ontvangt uw werknemer minder inkomen. Met ons Aegon Gezond Werkplan kunt u al deze risico’s verzekeren. En met onze Gezonde Aanpak stellen wij u in staat uw verzuim- en arbeidsongeschiktheidsrisico’s beter te beheersen. Bekijk hoe het inkomen van uw werknemer verandert bij arbeidsongeschiktheid.
Ik ben directeur-grootaandeelhouder (DGA)
U bent directeur-grootaandeelhouder en wilt weten wat er voor u allemaal mogelijk is? Er zijn verschillende manieren om uw inkomen te beschermen. Maar ook om geld voor later op te bouwen, zoals uw pensioen. Wij helpen u graag op weg naar een financieel gezonde toekomst.
Ik ben zzp’er
Als zzp’er heeft u de touwtjes graag zelf in handen. Oók op financieel gebied. Hoeveel heeft u per maand nodig om rond te komen? Zo’n arbeidsongeschiktheidsverzekering, is dat nou echt nodig? En wat moet u regelen voor uw pensioen? Met deze en andere vragen over uw geldzaken helpen wij u graag. 
De WGA verandert: kies voor persoonlijke zorg en grip op uw kosten
Vanaf 1 januari 2017 verandert de wetgeving rond ziekte en arbeidsongeschiktheid van werknemers in loondienst. Het WGA risico voor werknemers met een vast dienstverband wordt samengevoegd met het WGA risico voor werknemers met een tijdelijk dienstverband. Lees meer over de veranderingen van de WGA.

Aegon Inkomensverzekeringen

Een compleet pakket verzekeringen en diensten met acht bouwstenen voor werkgever en werknemer.
U ontvangt een uitkering als u arbeidsongeschikt wordt - U verzekert alleen wat u nodig vindt.

Klantenservice en Werkgeversportaal

Mijn werknemer is ziek

Ziek of hersteldmelden van een werknemer? Ga naar ons Werkgeversportaal.

Bent u arbeidsongeschikt? Meld dit binnen 5 werkdagen

Dan kunnen we u zo snel en zo goed mogelijk helpen. Samen onderzoeken we dan uw mogelijkheden. U kunt zich hier arbeidsongeschikt melden, of het formulier aanvragen via telefoonnummer 088 - 344 00 53 (kies 1 en daarna 3). U bereikt ons op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur. Wilt u weten wat u mag verwachten als u zich arbeidsongeschikt meldt? Lees hier meer over arbeidsongeschikt melden of lees de brochure 'Arbeidsongeschikt en nu'.

 

  AOV
AGWP
Verzoeken verwerkt binnen 24 uur
48%
32%
Verzoeken verwerkt binnen 5 dagen
96%
71%
Verzoeken verwerkt binnen 10 dagen
99%>
91%
Maximale doorlooptijd: Offertes
4 werkdagen
7 werkdagen**
Maximale doorlooptijd: Aanvragen
1 werkdag*
6 werkdagen
Maximale doorlooptijd: Mutaties
4 werkdagen
25 werkdagen

 Update: 29 november.

*AOV: Indien u een aanvraag heeft ingediend en daarvoor medische of aanvullende stukken heeft ingestuurd is de verwerkingstijd maximaal 5 dagen.
**AGWP offertes: De verwerkingstijden van offertes voor bedrijven met meer dan 150 werknemers betreft maximaal 10 werkdagen.

 

 

Schadeteam Inkomen

De werkvoorraden van de ziekteverzuimdesk (afdeling Schade Inkomen) zijn gestegen. Hierdoor is de ziekteverzuimdesk op dit moment niet in staat correspondentiestukken binnen tien werkdagen te beantwoorden. De vertraging bedraagt ongeveer 5 werkdagen. Ook de verwerking van de schadenaverrekeningen is vertraagd. Hierop is er ongeveer 10 werkdagen vertraging. Wij vragen hiervoor uw begrip.

 

AOV
Ziekteverzuim
WIA
Verzoeken verwerkt binnen 24 uur
36%
36%
10%
Verzoeken verwerkt binnen 5 dagen
93%
57%
30%
Verzoeken verwerkt binnen 10 dagen
100%
62%
84%
Maximale doorlooptijd: Nieuwe schades
2 werkdagen
Via Aegon Werkgeversportaal
15 werkdagen
Maximale doorlooptijd: Telefonische intake
4 werkdagen
n.v.t.
n.v.t.
Maximale doorlooptijd: Correspondentie
5 werkdagen
21 werkdagen
6 werkdagen

 

 

Casemanagement

Verzoeken verwerkt binnen 24 uur

6%

Verzoeken verwerkt binnen 5 dagen

91%

Verzoeken verwerkt binnen 10 dagen

98%

Maximale doorlooptijd

12 werkdagen

Nog een vraag? Neem contact op met uw adviseur

Uw Aegon adviseur kan u ook persoonlijk en professioneel financieel advies geven, passend bij uw situatie. De kosten voor advies en/of het openen van het product kunnen per adviseur verschillen. Heeft u nog geen adviseur? Zoek dan een adviseur bij u in de buurt.

 

Vind een adviseur