Wat past bij jou en je bedrijf?

Een gebroken been, overspannen of een operatie. Niemand is voor de lol ziek. Maar soms gebeurt het toch. Ben je werkgever? Dan betaal je het loon van je zieke werknemer door. Dat is je wettelijke plicht. Ben je eigen baas? Waarschijnlijk wil je zo snel mogelijk weer aan de slag én heb je een inkomen nodig. Denk vooruit en voorkom vervelende financiële verrassingen in de toekomst: regel een ziekteverzuim- of arbeidsongeschiktheidsverzekering. Scheelt je een hoop zorgen en geeft je tijd voor wat je het liefst doet: ondernemen!

Bekijk onze producten

Een onafhankelijk adviseur kan professioneel advies geven dat bij jouw situatie past.

MKB Verzuimplan

Een verzuimverzekering én arbodienstverlening in één? Het kan! Maak kennis met het MKB Verzuimplan. Het helpt jou zoveel mogelijk te ontzorgen en laat je doen waar je goed in bent: ondernemen.

Lees meer

Aegon Gezond Werkplan

Een compleet pakket verzuimverzekeringen en -diensten met acht bouwstenen voor werkgever en werknemer. Met het Aegon Gezond Werkplan verzeker je alle risico’s. 

Lees meer

Arbeidsongeschiktheids-verzekering

Langdurig ziek worden of een ongeluk krijgen: dat is voor zelfstandig ondernemers éxtra vervelend. Want niet werken betekent geen inkomen. Dat voorkom je gelukkig met onze AOV.

Lees meer

Het laatste nieuws

Image
Gisteren ruzie, vandaag een ziekmelding: wat nu?

Gisteren ruzie, vandaag een ziekmelding: wat nu?

Bij een conflict op het werk komt het nog wel eens voor dat een werknemer zich op een gegeven moment ziekmeldt. Als werkgever twijfelt u dan wellicht of zo’n ziekmelding wel terecht is. Overhaaste conclusies trekken is in zo’n situatie niet verstandig, maar de zaak laten voortsudderen al net zo min. 

Lees verder
Image
Minder dan 35% arbeidsongeschikt. En nu?

Minder dan 35% arbeidsongeschikt na Covid?

Covid-19 kan soms zeer hardnekkige klachten opleveren, ook als de acute infectie zelf mild verliep. Bij werknemers leiden zulke klachten nogal eens tot problemen om te werken. Ook voor u kan dit een worsteling opleveren, want als werkgever bent u verantwoordelijk voor de re-integratie. 

Lees verder
Image
Hoe ziekte een werknemer twee keer zo duur maakt

Hoe ziekte een werknemer al gauw 2,5 keer zo duur maakt

Het lijkt misschien moeilijk te geloven. Een werknemer die u van de ene op de andere dag ruim 2,5 keer zo veel kost als zijn normale salariskosten. Toch is dat waar u rekening mee moet houden bij langdurige ziekte.

Lees verder