Aegon wordt a.s.r.

Op 4 juli werd bekend dat Aegon Nederland samengaat met a.s.r. en dat de portefeuille van Aegon gefaseerd wordt omgezet naar a.s.r. Daarbij gaan we van start met de inkomensverzekeringen. Je kunt daarom vanaf 1 oktober 2023 geen offertes meer aanvragen voor inkomensverzekeringen. Wil je een nieuwe verzekering afsluiten? Kijk dan bij het productaanbod van a.s.r. voor AOV’s of hier voor het productaanbod van a.s.r. voor verzuimverzekeringen.

Met ingang van 2 oktober 2023 is Aegon Schadeverzekering N.V. opgegaan in ASR Schadeverzekering N.V.: dit wordt een juridische fusie genoemd. Vanaf die datum is a.s.r. de risicodrager voor lopende contracten van inkomensverzekeringen.

Heb je een vraag? Stel ‘m dan hier als het gaat over je AOV en hier als het gaat over je collectieve inkomensverzekering (je wordt doorgestuurd naar www.asr.nl). We helpen je graag!

Bekijk onze producten

MKB Verzuimplan

Een verzuimverzekering én arbodienstverlening in één? Het kan! Maak kennis met het MKB Verzuimplan. Het helpt jou zoveel mogelijk te ontzorgen en laat je doen waar je goed in bent: ondernemen.

Lees meer

Aegon Gezond Werkplan

Een compleet pakket verzuimverzekeringen en -diensten met acht bouwstenen voor werkgever en werknemer. Met het Aegon Gezond Werkplan verzeker je alle risico’s. 

Lees meer

Arbeidsongeschiktheids-verzekering

Langdurig ziek worden of een ongeluk krijgen: dat is voor zelfstandig ondernemers éxtra vervelend. Want niet werken betekent geen inkomen. Dat voorkom je gelukkig met onze AOV.

Lees meer

Het laatste nieuws

Image
aegon gaat verder met a.s.r.

Aegon wordt a.s.r.

Op 4 juli werd bekend dat Aegon Nederland samengaat met a.s.r. en dat de portefeuille van Aegon gefaseerd wordt omgezet naar a.s.r. Daarbij gaan we van start met de inkomensverzekeringen. Je kunt daarom vanaf 1 oktober 2023 geen offertes meer aanvragen voor inkomensverzekeringen. In dit bericht lees je alle details.

Lees het blogartikel
Image
Gisteren ruzie, vandaag een ziekmelding: wat nu?

Gisteren ruzie, vandaag een ziekmelding: wat nu?

Bij een conflict op het werk komt het nog wel eens voor dat een werknemer zich op een gegeven moment ziekmeldt. Als werkgever twijfelt u dan wellicht of zo’n ziekmelding wel terecht is. Overhaaste conclusies trekken is in zo’n situatie niet verstandig, maar de zaak laten voortsudderen al net zo min. 

Lees verder
Image
Hoe ziekte een werknemer twee keer zo duur maakt

Hoe ziekte een werknemer al gauw 2,5 keer zo duur maakt

Het lijkt misschien moeilijk te geloven. Een werknemer die u van de ene op de andere dag ruim 2,5 keer zo veel kost als zijn normale salariskosten. Toch is dat waar u rekening mee moet houden bij langdurige ziekte.

Lees verder