Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zakelijk Inkomensverzekeringen

Een gebroken been, overspannen of een operatie. Niemand is voor de lol ziek. Maar soms gebeurt het toch. Ben je werkgever? Dan betaal je het loon van je zieke werknemer door. Dat is je wettelijke plicht. Ben je eigen baas? Waarschijnlijk wil je zo snel mogelijk weer aan de slag én heb je een inkomen nodig. Denk vooruit en voorkom vervelende financiële verrassingen in de toekomst: regel een ziekteverzuim- of arbeidsongeschiktheidsverzekering. Scheelt je een hoop zorgen en geeft je tijd voor wat je het liefst doet: ondernemen!

Wat past bij mij en mijn bedrijf?

Vooruitdenk Tip

Ondernemen is hard werken. Belangrijk dus dat je fit blijft. Bekijk onze gratis preventiediensten.

mkb verzuimplan

Ik wil een alles-in-éénverzuimoplossing

Een verzuimverzekering én arbodienstverlening in één? Het kan! Maak kennis met het MKB Verzuimplan. Het scheelt je een hoop kosten, regelwerk en tijd. Belangrijkste doel van het MKB Verzuimplan? Jou zoveel mogelijk ontzorgen en laten doen waar je goed in bent: ondernemen.

gezond werkplan modules

Ik wil een verzekering voor mijn werknemers en mijzelf

Wordt een werknemer ziek? Dan betaal je zijn inkomen verplicht door. Hoe betaal je dat? En hoe zorg je ervoor dat een werknemer zo snel mogelijk weer aan het werk gaat? Met het Aegon Gezond Werkplan verzeker je de risico’s. En onze Gezonde Aanpak stelt je in staat om verzuim- en arbeidsongeschiktheidsrisico’s beter te beheersen.

Schade melden op uw arbeidsongeschiktheidsverzekering

​Ik wil mezelf verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid

Langdurig ziek worden of een ongeluk krijgen: dat is voor ondernemers en zzp’ers éxtra vervelend. Want niet werken betekent geen inkomen. En duurt het langer? Dan komt je onderneming misschien in gevaar. Dat wil je natuurlijk voorkomen. Bijvoorbeeld met een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV).

Bekijk onze producten

  • Gezond Werkplan 
    Een compleet pakket verzekeringen en diensten met acht bouwstenen voor werkgever en werknemer.

Zoek een onafhankelijk adviseur

Een onafhankelijk adviseur kan professioneel advies geven dat bij jouw situatie past.

Verwerkingstijden

Verwerkingstijden Inkomen