Vermogensbeheer

Voor het beheer van grotere vermogens, beschikken we met Aegon Asset Management over een wereldwijd opererende vermogensbeheerder. Aegon Asset Management bedient met name institutionele beleggers, zoals pensioenfondsen, verzekeraars en banken.

Image
pensioen vermogensbeheer fondsen en koersen

Vermogensbeheer voor institutionele beleggers

Voor het beheer van grotere vermogens, beschikken we met Aegon Asset Management over een wereldwijd opererende vermogensbeheerder. Aegon Asset Management bedient met name institutionele beleggers, zoals pensioenfondsen, verzekeraars en banken.

Aegon Asset Management heeft een actief beleggingsbeleid en streeft naar bovengemiddelde beleggingsprestaties met een passend risiconiveau. Door de combinatie van diversificatie en actief beleid wordt een hoger rendement met een lager risico beoogd in beleggingsstrategieën die zijn afgestemd op langjarige verplichtingen. Verantwoord beleggen vormt de kern van de beleggingsfilosofie en -proces.

Aegon Asset Management is de beheerder van onze verzekerde fondsen, waaronder onze Aegon Strategic Asset Allocation (SAF) funds. Het Aegon SAF Equity fund en het Aegon SAF Fixed Income fund zijn alleen beschikbaar voor bestaande SAF-klanten. Een overzicht van al onze fondsen op de Aegon-pagina vindt u hier.

Meer informatie over de mogelijkheden en dienstverlening van Aegon Asset Management vindt u op aegonam.com.