Samen vooruitdenken

Jouw klanten een passend advies geven. Dat doe jij als financieel adviseur. Zo help je jouw klanten met vooruitdenken en het waarmaken van hun wensen. Of het nu gaat om pensioenen, verzekeringen of hypotheken. Wij staan voor je klaar!

Inloggen als adviseur
Image
Voor adiseurs

Laatste nieuws

Image
Echtpaar

Meld u aan voor de Aegon Hypotheken kwartaalupdate

28 februari 2024

14 maart 2024 kunt u weer de Aegon Hypotheken kwartaalupdate volgen. En we trappen goed af!

Lees verder
Image
Vooruitdenkers

Klantverhalen in beeld!

6 februari 2024

Dagelijks komen er mensen bij u langs met een adviesvraag. Die consumenten helpt u op weg. U vertelt wat er zoal mogelijk is en wat de voor- en nadelen van de keuzes zijn. U geeft ze een advies passend bij hun situatie. Dit hebben we in beeld gebracht met twee video’s. 

Kijk snel
Image
Huiskamer

Kwartaalverslag Aegon Hypotheken Q3 2023

17 Januari 2024

Nieuwsgierig naar de cijfers? Bekijk meteen de facts & figures over de hypotheekmarkt van het derde kwartaal 2023. Naast de infographic hebben we ook andere informatie voor u op een rij gezet. 

Lees meer

Campagnes en Aegon Marketingplein

Aegon MarketingPlein

Op zoek naar kant-en-klare teksten om je klanten te tippen op een verzekering? Of een handig stappenplan over hypotheken of pensioen? Bekijk het Aegon MarketingPlein met marketingmiddelen die je kunt gebruiken.

Ga naar het Aegon MarketingPlein

Samen vooruitdenken met onze klanten

Het leven kan alle kanten op. Daarom kunnen je klanten met de hypotheken en woonverzekeringen van Aegon óók alle kanten op. Misschien willen ze duurzamer wonen en van het gas af. Bijvoorbeeld met zonnepanelen en een warmtepomp.

Bekijk de campagne

Ken uw klant: Customer Due Diligence bij Hypotheken

CDD, wie kent het niet? Customer Due Diligence is niet meer uit de financiële wereld weg te denken. Dit proces - ook wel bekend als Know Your Customer (KYC) of Ken-Je-Klant – zorgt ervoor dat jij en wij weten met wie we zakendoen.

Lees verder