Login als adviseur

Inloggen

Geen adviseur

Maar wel op zoek naar advies?

Zoek een adviseur

Nieuws

Kwartaalverslag Aegon Hypotheken Q3 2022

6 december 2022

In deze update bespreken we de hypotheekmarkt en gerelateerde ontwikkelingen. Van de woningmarkt tot de lancering van onze huisscan samen met homeQgo en de aangepaste werkwijze voor explain-doelgroepen. Alles komt aan bod.

Lees meer

Hypotheekaanvragen en wijzigingen nog in 2022 afgehandeld hebben? Regel het op tijd

5 december 2022

Nog één maand en dan start 2023. We staan voor u klaar en zetten al onze medewerkers in om de afgegeven garanties te behalen. Kijk voor actuele verwerkingstijden op AIP en bel of contact ons alleen als het echt nodig is. Bekijk in dit bericht alle uiterste inleverdata. 

Lees meer

We stoppen per 16 december met accepteren van aanvragen met Koop Goedkoop, Koop Garant of Regionaal Grondbezit

5 december 2022

Vanaf vrijdag 16 december 2022 stoppen wij met het accepteren van aanvragen met Koop Goedkoop, Koop Garant en Regionaal Grondbezit.

Lees meer

Campagnes en Aegon Marketingplein

Image
Krijg juridische hulp van ARAG

Aegon MarketingPlein

Op zoek naar kant-en-klare teksten om uw klanten te tippen op een verzekering? Of zo’n handig stappenplan over hypotheken? Hier zit u helemaal goed. Op dit plein delen we onze marketingmiddelen met u, want ook dát is slim samenwerken. We hebben vier aparte pagina's: schade, hypotheken, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en direct ingaande pensioenen.

Bekijk het Aegon MarketingPlein
Image
Vooruitdenken

Samen vooruitdenken met onze klanten

Het leven kan alle kanten op. Daarom kun je met de hypotheken en woonverzekeringen van Aegon óók alle kanten op. Misschien wil je klant wel duurzamer wonen en van het gas af. Bijvoorbeeld met zonnepalen en een warmtepomp. Of gaan ze toch voor die nieuwe badkamer. Wat het ook wordt, woonwensen voor straks beginnen met slimme keuzes vandaag. Help jij je klanten mee vooruitdenken?

 

Bekijk de campagne
Image
Eerste huis kopen

Ken uw klant: Customer Due Diligence bij Hypotheken

CDD, wie kent het niet? Customer Due Diligence is niet meer uit de financiële wereld weg te denken. Dit proces - ook wel bekend als Know Your Customer (KYC) of Ken-Uw-Klant – zorgt ervoor dat u en wij weten met wie we zakendoen. Op deze pagina vindt u alle ins en outs, tips en instructies over CDD in combinatie met ons acceptatieproces.

Lees verder