Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Nieuwsgierig naar onze missie, visie en wat we doen?
Lees ons verhaal
Maak kennis met onze mensen en cultuur
Lees meer
Lees over onze maatschappelijke rol
Lees meer

Media

Iedere dag zetten we ons in voor onze klanten, wereldwijd. Hierover geven we regelmatig updates. Via onze social media kanalen of onze nieuws- en persberichten.

Van Schulden naar Kansen

In onze vestigingssteden werken we samen met lokale maatschappelijke organisaties die mensen met problematische schulden helpen om weer financieel zelfredzaam te worden.

Sponsoring

We geven graag iets terug aan onze samenleving. Daarom sponseren we verschillende sportieve, culturele en sociale projecten.

 

Reactie Aegon op het pensioenakkoord

Aegon is verheugd dat er eindelijk een principeakkoord voor de vernieuwing van het pensioenstelsel ligt. Dat is nodig om het toekomstige pensioen van werknemers zeker te stellen en het vertrouwen in het stelsel terug te winnen.

Ingrid de Graaf vertrekt bij Aegon Nederland

Ingrid de Graaf, directeur Particulier bij Aegon Nederland zet haar loopbaan buiten Aegon voort. Ze zal per 1 juli aanstaande uit dienst gaan bij Aegon. De Graaf werd in mei 2017 lid van de statutaire directie van Aegon Nederland.

Aegon neemt 25%-belang in serviceprovider RISK

Het Aegon Growth Capital Fund heeft 25 procent van de aandelen van RISK Verzekeringen gekocht, zo hebben beide partijen vandaag bekend gemaakt. RISK ondersteunt financieel adviseurs in hun bedrijfsvoering met digitale oplossingen.