Onze missie, visie en wat we doen

Mensen helpen het beste uit hun leven te halen, dat is de leidraad voor alle activiteiten van Aegon Nederland. Of het nu gaat om pensioen, hypotheken of verzekeringen.

Lees ons verhaal
Image
Over ons headerfoto

Media

Iedere dag zetten we ons in voor onze klanten, wereldwijd. Hierover geven we regelmatig updates. Via onze social media kanalen of onze nieuws- en persberichten.

Naar onze updates

Stap vooruit

Een grote groep Nederlanders is niet financieel weerbaar. Met Stap vooruit willen wij deze mensen graag helpen. Meer weten over de ambitie en aanpak van ons programma?

Lees hoe wij dat doen

Sponsoring

We geven graag iets terug aan onze samenleving. Daarom sponsoren we verschillende sportieve, culturele en sociale projecten.

Meer over de projecten
Image
Foto verantwoord ondernemen

Verantwoord ondernemen doen we zo!

Wat we als bedrijf vandaag doen, is nog net zo relevant als toen we ontstonden. 175 jaar geleden. Nog steeds bieden we mensen de financiële mogelijkheden voor als het nodig is. Jaarlijks keren we miljarden Euro’s uit aan onze klanten.

Lees meer

Bekijk ook

Image
klimaatactieplan cds

Ons klimaatactieplan

Wij willen met ons Klimaatactieplan bijdragen aan de transitie naar een klimaatbestendige economie met een netto nul uitstoot.

Lees ons klimaatactieplan
Image
Foto onze mensen en cultuur

Maak kennis met onze mensen en cultuur

Strak in pak of sneakers, agile of waterval, regie nemen of achter de meute aanlopen… Wat denk jij dat je bij Aegon aantreft? We vertellen het je graag! Zo weet je in mum van tijd waar Aegon voor staat en wat wij belangrijk vinden. 

Lees meer
Image
Foto verantwoord beleggen

Verantwoord beleggen

Onze verantwoordelijkheid gaat verder dan het behalen van financiële doelen. We staan midden in de samenleving. Dus willen we ook dat onze activiteiten op een positieve manier bijdragen aan de maatschappij en het milieu.

Lees meer