Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Nieuwsgierig naar onze missie, visie en wat we doen?
Lees ons verhaal
Maak kennis met onze mensen en cultuur
Lees meer
Lees over onze maatschappelijke rol
Lees meer

Media

Iedere dag zetten we ons in voor onze klanten, wereldwijd. Hierover geven we regelmatig updates. Via onze social media kanalen of onze nieuws- en persberichten.

Van Schulden naar Kansen

In onze vestigingssteden werken we samen met lokale maatschappelijke organisaties die mensen met problematische schulden helpen om weer financieel zelfredzaam te worden.

Sponsoring

We geven graag iets terug aan onze samenleving. Daarom sponseren we verschillende sportieve, culturele en sociale projecten.

 

Aegon capital logo

5000ste werkgever naar Aegon Cappital

Het aantal werknemers met een pensioen bij een premiepensioenstelling (PPI) is de afgelopen jaren fors gestegen. En Aegon Cappital heeft deze maand een nieuwe mijlpaal bereikt: het 5000ste werkgevercontract werd opgenomen in de administratie.

Puzzel Social Impact

Aegon investeert in re-integratie van ex-militairen

Op woensdag 10 juli ondertekende staatssecretaris Barbara Visser (Defensie) een zogeheten Social Impact Bond ‘Joining Forces’. Deze ondertekening is de start van een innovatief programma voor het duurzaam laten re-integreren van dienstongeschikte militairen. Aegon investeert in het fonds dat de re-integratie financiert.

Aegon aan de slag met het Klimaatakkoord!

Vandaag presenteerde het kabinet het Klimaatakkoord. Een document waarin de overheid, het bedrijfsleven en burgers worden opgeroepen om maatregelen te nemen om de opwarming van de aarde te stoppen. Ook Aegon Nederland verbindt zich aan het Klimaatakkoord en gaat aan de slag met zijn financieringen en beleggingen door hun klimaatimpact te meten en daarover te rapporteren.