Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zoekveld

Wat past bij mij?

Ik heb een collectieve pensioenregeling bij Aegon
Als werkgever kunt u uw pensioenregeling inzien of wijzigen. Loopt uw collectieve pensioencontract af? Dan bieden we u een aantal mogelijkheden.
​Ik ben werkgever met personeel
Aegon biedt een compleet pensioenassortiment. Van pensioenregelingen en aanvullende regelingen zoals het Anw-Hiaatpensioen tot en met de mogelijkheid voor werknemers om zelf aanvullend pensioen op te bouwen  Met Aegon Persoonlijk Pensioen krijgen uw werknemers inzicht en overzicht in hun financiële situatie. Nu en later.
Ik ben directeur-grootaandeelhouder (dga)
U bent directeur-grootaandeelhouder en wilt weten wat er voor u allemaal mogelijk is? Er zijn verschillende manieren om geld voor later op te bouwen, zoals uw pensioen. Maar ook om uw inkomen te beschermen. Wij helpen u graag op weg naar een financieel gezonde toekomst.
Ik ben zelfstandige zonder personeel (zzp)
Pensioen is een belangrijk onderdeel van uw financiële toekomst. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw pensioen aan te vullen.

Spaart u al voor aanvullend pensioen in de vorm van een lijfrente? En komt deze vrij? U heeft een aantal mogelijkheden bij een vrijkomende lijfrente.

Kies een product dat past bij uw bedrijf

Het Modulair Pensioen biedt u veel keuzevrijheid. U stelt een pensioenregeling op basis van middelloon samen naar uw eigen wensen. De kosten zijn afhankelijk van het contract en van uw keuzes. Het contract heeft een duur van 5 jaar.
Het DB Abonnement is een eenvoudige maar complete pensioenregeling. Het is een regeling op basis van middelloon met een beperkt aantal keuzes. Wij rekenen vaste uitvoeringskosten per werknemer. Dit product is vanaf 1 werknemer te sluiten. Het DB Abonnement is jaarlijks opzegbaar.
Met PPI Abonnement biedt u uw werknemers een pensioenregeling op basis van beschikbare premie. Het is een complete regeling met een beperkt aantal keuzes. Wij rekenen vaste uitvoeringskosten per werknemer. Dit product is vanaf 1 werknemer te sluiten. PPI Abonnement heeft een opzegtermijn van 2 maanden.
Netto Pensioen is een beschikbare premieregeling voor alle werknemers met een salaris hoger dan € 103.317. Uw werknemers kunnen, afgestemd op hun persoonlijke behoefte, het nabestaandenpensioen verzekeren en ouderdomspensioen opbouwen. Netto Pensioen heeft een opzegtermijn van 2 maanden.
DGA Beleggingspensioen is een eenvoudige pensioenoplossing op basis van beleggen, speciaal voor de DGA. Het is een beschikbare premieregeling waarmee de DGA tegen  transparante kosten pensioen kan opbouwen. Het is ook mogelijk om pensioen in eigen beheer af te storten. Een nabestaandenpensioen is apart mee te verzekeren. DGA Beleggingspensioen is een abonnement met een opzegtermijn van 2 maanden.

Wij bieden u ondersteuning op maat

Bij uw pensioenregeling kunt u kiezen voor aanvullende diensten. Een aantal diensten is standaard onderdeel van uw pensioenoplossing. Daarvoor hoeft u bij ons niet apart te betalen. Denk bijvoorbeeld aan een digitale omgeving voor u en uw werknemers of het verstrekken van een Pensioen 123 aan uw werknemers. Liever ondersteuning van uw eigen adviseur? Ook uw adviseur kan optioneel een aantal aanvullende diensten uitvoeren.

Lees meer over onze aanvullende diensten

Waarom zou u kiezen voor Aegon?

Vijf goede redenen om te kiezen voor Aegon

Regel het via een onafhankelijk pensioenadviseur

Bent u werkgever? Neem dan contact op met een onafhankelijk pensioenadviseur. Een onafhankelijk adviseur kan u professioneel financieel advies geven, passend bij uw situatie. Heeft u nog geen adviseur? Zoek dan een pensioenadviseur bij u in de buurt.

Vind een pensioenadviseur

Contact met Aegon

Bent u pensioenconsultant en heeft u een vraag over pensioen in relatie tot een pensioenfonds, groot bedrijf of multinational? Dan staat het Sales Pensioenteam voor u klaar.

Contact met Sales Pensioen

Bent u pensioenadviseur en heeft u een vraag over pensioen in relatie tot een MKB bedrijf of zoekt u als adviseur op het gebied van collectieve pensioenregelingen de samenwerking met Aegon? Dan staat het Aegon Intermediair Pensioenteam voor u klaar.

Contact met Aegon Intermediair Pensioen