Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Bij uw pensioenregeling kunt u kiezen voor aanvullende diensten. Een aantal diensten is standaard onderdeel van uw pensioenoplossing. Daarvoor hoeft u bij ons niet apart te betalen. Denk bijvoorbeeld aan een digitale omgeving voor u en uw werknemers of het verstrekken van een Pensioen 123 aan uw werknemers. Liever ondersteuning van uw eigen adviseur? Ook uw adviseur kan optioneel een aantal aanvullende diensten uitvoeren.

Vijf goede redenen om te kiezen voor Aegon

Wat past bij mij?

Ik ben zelfstandig ondernemer

Pensioen is een belangrijk onderdeel van uw financiële toekomst. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw pensioen aan te vullen

Spaart u al voor aanvullend pensioen in de vorm van een lijfrente? En komt deze vrij? U heeft een aantal mogelijkheden bij een vrijkomende lijfrente.

Ik ben werkgever met personeel

Aegon biedt een compleet pensioenassortiment. Van pensioenregelingen en aanvullende regelingen zoals het Anw-Hiaatpensioen tot de mogelijkheid voor werknemers om zelf aanvullend pensioen op te bouwen  Met Aegon Persoonlijk Pensioen krijgen uw werknemers inzicht in hun financiële situatie.

Ik ben directeur-grootaandeelhouder (dga)

U bent directeur-grootaandeelhouder en wilt weten wat er voor u allemaal mogelijk is? Er zijn verschillende manieren om geld voor later op te bouwen, zoals uw pensioen. Maar ook om uw inkomen te beschermen. Wij helpen u graag op weg naar een financieel gezonde toekomst.

Kies een product dat past bij uw bedrijf

 • Modulair Pensioen
  Het Modulair Pensioen biedt u veel keuzevrijheid. U stelt een pensioenregeling op basis van middelloon samen naar uw eigen wensen.
 • DB Abonnement
  Het DB Abonnement is een eenvoudige maar complete pensioenregeling. Het is een regeling op basis van middelloon met een beperkt aantal keuzes.
 • Aegon Cappital (PPI)
  De pensioenkracht van Aegon Cappital geeft u en uw werknemers alle mogelijkheden voor een goed pensioen op basis van beschikbare premie.
 • Netto Pensioen
  Netto Pensioen is een beschikbare premieregeling voor alle werknemers met een salaris hoger dan € 107.593.
 • DGA Beleggingspensioen
  DGA Beleggingspensioen is een eenvoudige pensioenoplossing op basis van beleggen, speciaal voor de DGA.

Zoek een onafhankelijk pensioenadviseur

Een onafhankelijk adviseur kan u professioneel financieel advies geven, passend bij uw situatie. 

Vraag over een pensioenproduct?