Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zakelijk Pensioen

Of u nu ondernemer, werkgever of directeur-grootaandeelhouder bent: pensioen is iets dat u goed wilt regelen. Kies uw situatie en ontdek de mogelijkheden.

Wat is uw situatie?

Ik ben zelfstandig ondernemer

Als zelfstandig ondernemer heeft u de vrijheid om uw pensioen zelf vorm te geven. Regel nu alvast iets voor een onbezorgde toekomst.

Ik ben werkgever

Vindt u eenvoud belangrijk? Of wilt u juist veel keuzevrijheid? Bij Aegon vindt u altijd een pensioenoplossing die past bij uw bedrijf.

Ik ben directeur-grootaandeelhouder (dga)

Een pensioenregeling voor uzelf. Precies zoals u het wilt. Bekijk snel de voordelen van het Aegon DGA Beleggingspensioen.

Kies een product dat past bij uw bedrijf

  • Aegon Cappital (PPI)
    De pensioenkracht van Aegon Cappital geeft u en uw werknemers alle mogelijkheden voor een goed pensioen op basis van beschikbare premie.
  • Netto Pensioen
    Netto Pensioen is een beschikbare premieregeling voor alle werknemers met een hoog salaris.
  • DGA Beleggingspensioen
    DGA Beleggingspensioen is een eenvoudige pensioenoplossing op basis van beleggen, speciaal voor de DGA.

Voor onze huidige klanten is het Modulair Pensioen en het DB Abonnement beschikbaar.

Vind een onafhankelijk pensioenadviseur

Een onafhankelijk adviseur kan u professioneel financieel advies geven, passend bij uw situatie. 

Pensioenakkoord

Kabinet en sociale partners presenteerden 12 juni 2020 een plan om het pensioenstelsel ingrijpend te veranderen. Dit is een nadere uitwerking van het pensioenakkoord van 5 juni 2019.

Bekijk wat er verandert

Blogs

Gelijke pensioenen voor werknemers én payrollers

Per 1 januari 2021 was het dan eindelijk zover. Payrollers kregen recht op een adequate pensioenregeling. Anders gezegd: ze hebben nu betere rechten op pensioen. Net als collega’s die wel direct voor de opdrachtgever werken. Wat betekent dat voor het pensioen van payrollers? Hoe bouwen ze dat nu op?

Twijfels over beschikbare premieregeling? Niet nodig!

De beschikbare premieregeling. Een hele mond vol. Maar wat is het eigenlijk? De beschikbare premieregeling is een soort pensioenregeling. En die wordt steeds populairder. Ondanks dat zijn de meningen over de regeling verdeeld. Niet iedereen is ervan overtuigd of het echt beter is voor werkgevers én werknemers. Twijfels? Dan hebben we een nieuwtje: dat is nergens voor nodig! We zetten de pluspunten van de regeling op een rij.

Succesvolle en aantrekkelijke pensioencommunicatie: het kan!

Veel werkgevers zien communiceren over pensioen als een lastige opgave, waarbij goede bedoelingen stuiten op onbegrip en desinteresse. Laat staan dat ze hun werkgeversmerk ermee zouden kunnen versterken. Dat beeld is hard aan herziening toe. Uitvoerders van moderne pensioenvormen oogsten enthousiasme en succes met aantrekkelijke communicatiemethoden.