Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Bij uw pensioenregeling kunt u kiezen voor aanvullende diensten. Een aantal diensten is standaard onderdeel van uw pensioenoplossing. Daarvoor hoeft u bij ons niet apart te betalen. Denk bijvoorbeeld aan een digitale omgeving voor u en uw werknemers of het verstrekken van een Pensioen 123 aan uw werknemers. Liever ondersteuning van uw eigen adviseur? Ook uw adviseur kan optioneel een aantal aanvullende diensten uitvoeren.

Vijf goede redenen om te kiezen voor Aegon

Wat past bij mij?

Ik ben zelfstandig ondernemer

Pensioen is een belangrijk onderdeel van uw financiële toekomst. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw pensioen aan te vullen

Spaart u al voor aanvullend pensioen in de vorm van een lijfrente? En komt deze vrij? U heeft een aantal mogelijkheden bij een vrijkomende lijfrente.

Ik ben werkgever met personeel

Aegon biedt een compleet pensioenassortiment. Van uitgebreide pensioenregelingen en aanvullende regelingen zoals het Anw-Hiaatpensioen tot de mogelijkheid voor werknemers om zelf aanvullend pensioen op te bouwen. Bekijk wat past bij uw situatie.

Ik ben directeur-grootaandeelhouder (dga)

U bent directeur-grootaandeelhouder en wilt weten wat er voor u allemaal mogelijk is? Er zijn verschillende manieren om geld voor later op te bouwen, zoals uw pensioen. Maar ook om uw inkomen te beschermen. Wij helpen u graag op weg naar een financieel gezonde toekomst.

Kies een product dat past bij uw bedrijf

 • Modulair Pensioen
  Het Modulair Pensioen biedt u veel keuzevrijheid. U stelt een pensioenregeling op basis van middelloon samen naar uw eigen wensen.
 • DB Abonnement
  Het DB Abonnement is een eenvoudige maar complete pensioenregeling. Het is een regeling op basis van middelloon met een beperkt aantal keuzes.
 • Aegon Cappital (PPI)
  De pensioenkracht van Aegon Cappital geeft u en uw werknemers alle mogelijkheden voor een goed pensioen op basis van beschikbare premie.
 • Netto Pensioen
  Netto Pensioen is een beschikbare premieregeling voor alle werknemers met een salaris hoger dan € 107.593.
 • DGA Beleggingspensioen
  DGA Beleggingspensioen is een eenvoudige pensioenoplossing op basis van beleggen, speciaal voor de DGA.

Zoek een onafhankelijk pensioenadviseur

Een onafhankelijk adviseur kan u professioneel financieel advies geven, passend bij uw situatie. 

Vraag over een pensioenproduct?

Blogs

De 5 belangrijkste afspraken én uitdagingen in het pensioenakkoord

De komende jaren gaat het pensioenstelsel flink veranderen. Kabinet en sociale partners hebben hierover na lang onderhandelen een pensioenakkoord bereikt. Hiermee zijn de wensen en voornemens helder, maar op tal van punten moet nog nadere uitwerking komen. We zetten vijf afspraken en uitdagingen op een rij waar u als werkgever zélf mee aan de slag kunt.

Een mooi gebaar richting uw werknemer: Startup Plus

Heeft u oudere werknemers die nog steeds dromen van een eigen bedrijf? 50+ te oud voor een start-up? Echt niet! Ontdek het gratis leerprogramma Startup Plus.

Inzicht in de koopkracht van pensioen

Vanaf 30 september 2019 moeten werknemers inzicht krijgen in de koopkracht van hun pensioen. Met koopkracht bedoelen we: hoeveel het pensioen waard is. Dit is niet hetzelfde als het aantal euro’s dat een werknemer later op zijn rekening ontvangt. Dat duidelijk maken, is een grote uitdaging. Wat het nog uitdagender maakt, is dat we niet één, maar drie mogelijke waardes van het pensioen laten zien.