Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zakelijk Pensioen

Een mooie baan, een mooi bedrijf en een mooi inkomen. Goed geregeld, zou je zeggen. Voor nu dan. Maar hoe zit dat straks? Als jij en je werknemers met pensioen gaan? Of het nu dichtbij is of ver weg, goede voorbereiding op je pensioen geeft rust. Dat vinden we belangrijk en daar helpen we graag bij. Ondernemer, werkgever of directeur-grootaandeelhouder? Hier ben je aan het juiste adres. Denk vooruit en regel het vandaag.

Vooruitdenk Tip

Wat weet jij al over het pensioenakkoord?
Lees meer over het nieuwe pensioenstelsel

Wie ben je?

Ik ben zelfstandig ondernemer

Je hebt de vrijheid om je pensioen zelf vorm te geven. Denk vooruit en regel vandaag een inkomen voor later.

Ik ben werkgever

Loopt je pensioenregeling af? Of bied je voor het eerst een pensioenregeling aan? Met Aegon Cappital weet je zeker dat het goed is geregeld.

Ik ben directeur-grootaandeelhouder (dga)

Een pensioenregeling voor jou, precies zoals je het wilt. Denk vooruit en bekijk snel de voordelen van ons DGA Beleggingspensioen.

Kies een product dat bij je bedrijf past

  • Aegon Cappital (PPI)
    De pensioenkracht van Aegon Cappital geeft werkgevers en werknemers alle mogelijkheden voor een goed pensioen op basis van beschikbare premie.
  • DGA Beleggingspensioen
    DGA Beleggingspensioen is een eenvoudige pensioenoplossing op basis van beleggen, speciaal voor de dga.

De volgende pensioenen zijn niet meer verkrijgbaar voor nieuwe klanten: Aegon DB Abonnement, Aegon Modulair Pensioen, Aegon Netto Pensioen en Aegon Anw-hiaatpensioen.

Vind een onafhankelijk pensioenadviseur

Een onafhankelijk adviseur kan professioneel advies geven dat bij jouw situatie past.

Pensioenakkoord

Kabinet en sociale partners presenteerden 12 juni 2020 een plan om het pensioenstelsel ingrijpend te veranderen. Dit is een nadere uitwerking van het pensioenakkoord van 5 juni 2019.

Bekijk wat er verandert

Blogs

Een adequaat pensioen voor payrollers: eenvoudig op papier, complex in uitvoering

Een nieuwe pensioenregeling zorgt voor nieuwe regels, percentages en afspraken. Op papier niets wat we niet eerder hebben gedaan. Wel nieuw voor payrollbedrijven. Met hun eigen wensen, budget en flexibele werknemers. Deze en andere factoren maken pensioen voor payrollers complex. We bespreken er een aantal.

Gelijke pensioenen voor werknemers én payrollers

Per 1 januari 2021 was het dan eindelijk zover. Payrollers kregen recht op een adequate pensioenregeling. Anders gezegd: ze hebben nu betere rechten op pensioen. Net als collega’s die wel direct voor de opdrachtgever werken. Wat betekent dat voor het pensioen van payrollers? Hoe bouwen ze dat nu op?

Twijfels over beschikbare premieregeling? Niet nodig!

De beschikbare premieregeling. Een hele mond vol. Maar wat is het eigenlijk? De beschikbare premieregeling is een soort pensioenregeling. En die wordt steeds populairder. Ondanks dat zijn de meningen over de regeling verdeeld. Niet iedereen is ervan overtuigd of het echt beter is voor werkgevers én werknemers. Twijfels? Dan hebben we een nieuwtje: dat is nergens voor nodig! We zetten de pluspunten van de regeling op een rij.