Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Wat past bij mij?

Ik ben ondernemer

Pensioen is een belangrijk onderdeel van uw financiële toekomst. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw pensioen aan te vullen

Spaart u al voor aanvullend pensioen in de vorm van een lijfrente? En komt deze vrij? U heeft een aantal mogelijkheden bij een vrijkomende lijfrente.

Ik ben werkgever

Aegon biedt een compleet pensioenassortiment. Van uitgebreide pensioenregelingen en aanvullende regelingen zoals het Anw-Hiaatpensioen tot de mogelijkheid voor werknemers om zelf aanvullend pensioen op te bouwen. Bekijk wat past bij uw situatie.

Ik ben directeur-grootaandeelhouder (dga)

U bent directeur-grootaandeelhouder en wilt weten wat er voor u allemaal mogelijk is? Er zijn verschillende manieren om geld voor later op te bouwen, zoals uw pensioen. Maar ook om uw inkomen te beschermen. Wij helpen u graag op weg naar een financieel gezonde toekomst.

Kies een product dat past bij uw bedrijf

 • Modulair Pensioen
  Het Modulair Pensioen biedt u veel keuzevrijheid. U stelt een pensioenregeling op basis van middelloon samen naar uw eigen wensen.
 • DB Abonnement
  Het DB Abonnement is een eenvoudige maar complete pensioenregeling. Het is een regeling op basis van middelloon met een beperkt aantal keuzes.
 • Aegon Cappital (PPI)
  De pensioenkracht van Aegon Cappital geeft u en uw werknemers alle mogelijkheden voor een goed pensioen op basis van beschikbare premie.
 • Netto Pensioen
  Netto Pensioen is een beschikbare premieregeling voor alle werknemers met een salaris hoger dan € 107.593.
 • DGA Beleggingspensioen
  DGA Beleggingspensioen is een eenvoudige pensioenoplossing op basis van beleggen, speciaal voor de DGA.

Zoek een onafhankelijk pensioenadviseur

Een onafhankelijk adviseur kan u professioneel financieel advies geven, passend bij uw situatie. 

Vraag over een pensioenproduct?

Blogs

Bewegen of stilstaan: wat doet de AOW-leeftijd de komende jaren?

De stijging van de AOW-leeftijd. Er is veel om te doen geweest. Maar voor de komende 5 jaar is er nu duidelijkheid. We leggen uit wat u en uw werknemers kunnen verwachten. Ook kijken we vast vooruit naar de jaren na 2024.

De 5 belangrijkste afspraken én uitdagingen in het pensioenakkoord

De komende jaren gaat het pensioenstelsel flink veranderen. Kabinet en sociale partners hebben hierover na lang onderhandelen een pensioenakkoord bereikt. Hiermee zijn de wensen en voornemens helder, maar op tal van punten moet nog nadere uitwerking komen. We zetten vijf afspraken en uitdagingen op een rij waar u als werkgever zélf mee aan de slag kunt.

Een mooi gebaar richting uw werknemer: Startup Plus

Heeft u oudere werknemers die nog steeds dromen van een eigen bedrijf? 50+ te oud voor een start-up? Echt niet! Ontdek het gratis leerprogramma Startup Plus.