Hoe kunnen wij je helpen?

Vind hier alle informatie over onze producten en diensten. Of neem contact met onze zakelijke klantenservice op. We helpen je graag.

Image
Inkomensverzekering van Aegon afsluiten?

Inkomensverzekeringen

Niemand is voor de lol ziek. Maar soms gebeurt het toch. Ben je werkgever? Dan betaal je het loon van je zieke werknemer door. Dat is je wettelijke plicht. Ben je eigen baas? Waarschijnlijk wil je zo snel mogelijk weer aan de slag én heb je een inkomen nodig. Denk vooruit met de oplossingen van Aegon.

Onze inkomensverzekeringen
Image
pensioen zakelijk

Pensioen

Een mooie baan, een mooi bedrijf en een mooi inkomen. Goed geregeld, zou je zeggen. Voor nu dan. Maar hoe zit dat straks? Als jij en je werknemers met pensioen gaan? Of het nu dichtbij is of ver weg, goede voorbereiding op je pensioen geeft rust. Dat vinden we belangrijk en daar helpen we graag bij.

Onze pensioenoplossingen

Het laatste nieuws

Image
diabetes 2
Hoe je diabetes type 2 zoveel mogelijk voorkomt

Jaarlijks horen 52.000 Nederlanders dat ze diabetes hebben: dat zijn 1.000 mensen per week! Ook hebben ongeveer 1,1 miljoen Nederlanders een voorfase van diabetes (prediabetes). Gelukkig is de ziekte dan nog om te keren, want het heeft veel impact op je leven. Iets dat vaak wordt onderschat. Je bent er namelijk continu, ieder uur van de dag, mee bezig. En dat terwijl je als ondernemer al zoveel aan je hoofd hebt.

Image
reisverzekering met werelddekking
Ga jij goed voorbereid op reis?

De vakantieperiode komt eraan! De kans is dus groot dat je binnenkort op vakantie gaat. Maar wat als je arbeidsongeschikt wordt tijdens een vakantie in het buitenland? En wat als je al arbeidsongeschikt bent: is er dan dekking vanuit onze AOV? Wat wordt vergoed? En wat verwachten we van je?

Image
Bezorgd dat je niet genoeg pensioen opbouwt?
70-plussers voortaan kosteloos meeverzekerd

Vanwege een wetswijziging voor AOW-gerechtigde werknemers passen we de verzuimverzekering van het Aegon Gezond Werkplan (AGWP) en het MKB Verzuimplan aan. Tegelijk laat Aegon daarbij de eindleeftijd vervallen op de ziekteverzuimverzekering: 70-plussers zijn voortaan kosteloos meeverzekerd. Zo wordt het voor werkgevers aantrekkelijker om vitale oudere werknemers in te zetten. Handig, gelet op de huidige krappe arbeidsmarkt.

Image
Grote WIA-problemen bij UWV: wat betekent dat voor jou als werkgever?

Heb je op dit moment een langdurig zieke werknemer, dan is de kans groot dat je ermee te maken hebt of krijgt: vertraging bij de WIA-beoordeling door UWV. Het lukt de uitkeringsinstantie al jaren niet om deze beoordelingen tijdig uit te voeren. Eind april meldde het kabinet dat de achterstanden steeds verder oplopen. De Algemene Rekenkamer concludeerde daarna zelfs dat de WIA niet meer uitvoerbaar is omdat de uitvoering helemaal vastloopt.