Hoe kunnen wij je helpen?

Vind hier alle informatie over onze producten en diensten. Of neem contact met onze zakelijke klantenservice op. We helpen je graag.

Image
Inkomensverzekering van Aegon afsluiten?

Inkomensverzekeringen

Heb je al een AOV of een verzuimverzekering van Aegon? Dan vind je op onze productpagina's alle relevante informatie op een rij. Wil je een nieuwe verzekering afsluiten? Dan kun je vanaf nu terecht op de website van a.s.r.

Onze inkomensverzekeringen
Image
Een buy-out als alternatief voor pensioenfondsen

Pensioen buy-out

Voor pensioenfondsen zijn het uitdagende tijden door de invoering van de Wet toekomst pensioenen. Invaren … en wat als dat niet mogelijk is? Een buy-out kan een mooi alternatief zijn voor invaren. Of een oplossing als invaren helemaal geen optie is. Een buy-out is een oplossing waarbij alle verplichtingen worden overgedragen. Vanuit onze jarenlange pensioenervaring zijn we de partner bij uitstek wanneer u als pensioenfonds een buy-out overweegt.

Onze buy-out oplossingen

Het laatste nieuws

Image
aegon gaat verder met a.s.r.
Aegon wordt a.s.r.

Op 4 juli werd bekend dat Aegon Nederland samengaat met a.s.r. en dat de portefeuille van Aegon gefaseerd wordt omgezet naar a.s.r. Daarbij gaan we van start met de inkomensverzekeringen. Je kunt daarom vanaf 1 oktober 2023 geen offertes meer aanvragen voor inkomensverzekeringen. In dit bericht lees je alle details.

Image
diabetes 2
Hoe je diabetes type 2 zoveel mogelijk voorkomt

Jaarlijks horen 52.000 Nederlanders dat ze diabetes hebben: dat zijn 1.000 mensen per week! Ook hebben ongeveer 1,1 miljoen Nederlanders een voorfase van diabetes (prediabetes). Gelukkig is de ziekte dan nog om te keren, want het heeft veel impact op je leven. Iets dat vaak wordt onderschat. Je bent er namelijk continu, ieder uur van de dag, mee bezig. En dat terwijl je als ondernemer al zoveel aan je hoofd hebt.

Image
reisverzekering met werelddekking
Ga jij goed voorbereid op reis?

De vakantieperiode komt eraan! De kans is dus groot dat je binnenkort op vakantie gaat. Maar wat als je arbeidsongeschikt wordt tijdens een vakantie in het buitenland? En wat als je al arbeidsongeschikt bent: is er dan dekking vanuit onze AOV? Wat wordt vergoed? En wat verwachten we van je?

Image
Bezorgd dat je niet genoeg pensioen opbouwt?
70-plussers voortaan kosteloos meeverzekerd

Vanwege een wetswijziging voor AOW-gerechtigde werknemers passen we de verzuimverzekering van het Aegon Gezond Werkplan (AGWP) en het MKB Verzuimplan aan. Tegelijk laat Aegon daarbij de eindleeftijd vervallen op de ziekteverzuimverzekering: 70-plussers zijn voortaan kosteloos meeverzekerd. Zo wordt het voor werkgevers aantrekkelijker om vitale oudere werknemers in te zetten. Handig, gelet op de huidige krappe arbeidsmarkt.