Een moderne pensioenregeling

Aegon Cappital zorgt ervoor
Image
Aegon Cappital (PPI)

Hoe kunnen wij je helpen?

Vind hier alle informatie over onze producten en diensten. Of neem contact met onze zakelijke klantenservice op. We helpen je graag.

Image
Inkomensverzekering van Aegon afsluiten?

Inkomensverzekeringen

Niemand is voor de lol ziek. Maar soms gebeurt het toch. Ben je werkgever? Dan betaal je het loon van je zieke werknemer door. Dat is je wettelijke plicht. Ben je eigen baas? Waarschijnlijk wil je zo snel mogelijk weer aan de slag én heb je een inkomen nodig. Denk vooruit met de oplossingen van Aegon.

Onze inkomensverzekeringen
Image
pensioen zakelijk

Pensioen

Een mooie baan, een mooi bedrijf en een mooi inkomen. Goed geregeld, zou je zeggen. Voor nu dan. Maar hoe zit dat straks? Als jij en je werknemers met pensioen gaan? Of het nu dichtbij is of ver weg, goede voorbereiding op je pensioen geeft rust. Dat vinden we belangrijk en daar helpen we graag bij.

Onze pensioenoplossingen

Het laatste nieuws

Image
Inloggen in Mijn Aegon
Hoe je snel arbeidsongeschiktheid aan ons doorgeeft

Soms wordt arbeidsongeschiktheid te laat gemeld. Bijvoorbeeld als je met klachten blijft doorwerken. Of wanneer je denkt dat het niet meteen hoeft bij een lang eigen risicotermijn. Dit zijn veel voorkomende misverstanden. Meld je arbeidsongeschiktheid daarom zo snel mogelijk bij ons. Dat gaat nu heel makkelijk!

Image
Blog FinSnap Aegon
Actief aan de slag met je nachtrust

Actief aan de slag met je nachtrust klinkt tegenstrijdig nietwaar? Maar aandacht voor je nachtrust levert veel op. Zodat jij als ondernemer je creativiteit en concentratievermogen optimaal kan benutten voor ideeën en plannen. Om fit te zijn en blijven is slaap je belangrijkste energieleverancier. Tijdens het slapen herstelt niet alleen je lichaam, ook mentaal tank je bij.

Image
Meet je ondernemersgeluk met Aegon en Siemwork
Op naar een maximaal gelukkig leven

Het is de Week van het werkgeluk. En dat betekent dat je weer overladen wordt met berichten van gelukexperts. Krijg je daar een beetje de kriebels van, maar wil je wel meer weten over geluk? Guido Weijers helpt je op weg. Lees verder en maak kans op zijn ‘Boekje waar je blij van wordt’. We geven er vijf weg!

Image
Uw inkomen bij arbeidsongeschiktheid: bereken het hier
Past je arbeidsongeschiktheidsverzekering nog bij je?

Je AOV is gebaseerd op gegevens die je aanleverde toen je ‘m afsloot. Maar je situatie kan veranderen. Misschien werk of verdien je nu meer of juist minder. Of je doet ander werk. Als je situatie verandert, heeft dat misschien gevolgen voor je verzekering. Neem dan contact op met je adviseur. Want het is belangrijk dat je verzekering bij je blijft passen.