Volledig ontzorgd bij verzuim

Ontdek het MKB Verzuimplan
Image
MKB Verzuimplan is een alles-in-eenoplossing

Hoe kunnen wij je helpen?

Vind hier alle informatie over onze producten en diensten. Of neem contact met onze zakelijke klantenservice op. We helpen je graag.

Image
Inkomensverzekering van Aegon afsluiten?
Inkomensverzekeringen

Niemand is voor de lol ziek. Maar soms gebeurt het toch. Ben je werkgever? Dan betaal je het loon van je zieke werknemer door. Dat is je wettelijke plicht. Ben je eigen baas? Waarschijnlijk wil je zo snel mogelijk weer aan de slag én heb je een inkomen nodig. Denk vooruit met de oplossingen van Aegon.

Onze inkomensverzekeringen
Image
pensioen zakelijk
Pensioen

Een mooie baan, een mooi bedrijf en een mooi inkomen. Goed geregeld, zou je zeggen. Voor nu dan. Maar hoe zit dat straks? Als jij en je werknemers met pensioen gaan? Of het nu dichtbij is of ver weg, goede voorbereiding op je pensioen geeft rust. Dat vinden we belangrijk en daar helpen we graag bij.

Onze pensioenoplossingen

Het laatste nieuws

Image
Tips en tools voor gezond en gemotiveerd hybride werken
Tips en tools voor gezond en gemotiveerd hybride werken

Hoewel het wegens corona ingestelde thuiswerkadvies is opgeheven, verwachten veel organisaties dat medewerkers deels vanuit huis zullen blijven werken. Dit ‘hybride werken’ biedt interessante voordelen, zoals meer concentratie en minder files. Ook de overheid roept op om er afspraken over te maken. Maar wat betekent hybride werken voor de gezondheid en werkprestaties?

Image
Hybride werken
Hybride (samen)werken: zó bewaak je het ‘wandelgangenkapitaal’

Bij veel advieskantoren werken medewerkers momenteel afwisselend thuis en op kantoor. Een belangrijk aandachtspunt bij dit ‘hybride werken’ is dat je als werkgever de gezondheid en de werkprestaties goed bewaakt. In dit artikel delen we 5 tips, grotendeels gebaseerd op onze eigen ervaringen. Omdat we behalve verzekeraar óók werkgever zijn.

Image
5 goede redenen om (wél) een AOV te overwegen
5 goede redenen om (wél) een AOV te overwegen

Als zelfstandige ben je 100% gefocust op je onderneming. Grote kans dus, dat je in de drukte van alledag niet zo stilstaat bij de mogelijkheid van een ziekte, blessure of handicap. Hetzelfde geldt dan al snel voor de vraag of je hier iets voor zou moeten regelen. Zoals een arbeidsongeschiktheids-verzekering (AOV). Hierbij menen veel zelfstandigen ook nog eens dat zo’n verzekering erg kostbaar is.

Image
Hoe ziekte een werknemer twee keer zo duur maakt
Hoe ziekte een werknemer al gauw 2,5 keer zo duur maakt

Op het eerste gezicht lijkt het misschien moeilijk te geloven. Een werknemer die u van de ene op de andere dag ruim 2,5 keer zo veel kost als zijn normale salariskosten. Toch is dat waar u rekening mee moet houden als een werknemer vandaag gezond naar huis gaat, maar morgen blijkt dat hij langdurig is uitgeschakeld. We zetten voor u op een rij hoe dat mogelijk is én wat u kunt doen om de schade te beperken.