Een moderne pensioenregeling

Aegon Cappital zorgt ervoor
Image
Aegon Cappital (PPI)

Hoe kunnen wij je helpen?

Vind hier alle informatie over onze producten en diensten. Of neem contact met onze zakelijke klantenservice op. We helpen je graag.

Image
Inkomensverzekering van Aegon afsluiten?

Inkomensverzekeringen

Niemand is voor de lol ziek. Maar soms gebeurt het toch. Ben je werkgever? Dan betaal je het loon van je zieke werknemer door. Dat is je wettelijke plicht. Ben je eigen baas? Waarschijnlijk wil je zo snel mogelijk weer aan de slag én heb je een inkomen nodig. Denk vooruit met de oplossingen van Aegon.

Onze inkomensverzekeringen
Image
pensioen zakelijk

Pensioen

Een mooie baan, een mooi bedrijf en een mooi inkomen. Goed geregeld, zou je zeggen. Voor nu dan. Maar hoe zit dat straks? Als jij en je werknemers met pensioen gaan? Of het nu dichtbij is of ver weg, goede voorbereiding op je pensioen geeft rust. Dat vinden we belangrijk en daar helpen we graag bij.

Onze pensioenoplossingen

Het laatste nieuws

Image
Waarom het uitmaakt wie je AOV-premie betaalt
Waarom het uitmaakt wie je AOV-premie betaalt

Het is weer bijna tijd om je belastingaangifte te doen. Wist je dat de AOV-premie aftrekbaar is voor de inkomstenbelasting? Dit scheelt al snel een paar honderd euro per jaar! Wel opletten, want dit geldt alleen als je zelf de verzekerde bent én de premie zelf betaalt.

Image
Tinnitus, voorkom dat je er last van krijgt!
Tinnitus, voorkom dat je er last van krijgt!

Tinnitus komt steeds vaker voor. Bij tinnitus neem je een geluid waar, zonder dat er een geluidsbron aanwezig is. Daarom wordt tinnitus ook wel een fantoomgeluid genoemd. Ook kun je overgevoelig zijn voor geluiden. Dat noemen we hyperacusis. Tinnitus en hyperacusis kunnen ook tegelijk voorkomen. In dit artikel leggen we uit wat het is en hoe het ontstaat. Maar ook hoe je het kan voorkomen én wat je kan doen als je er last van hebt.

Image
Je AOV te duur? Pas ‘m dan aan
Je AOV te duur? Pas ‘m dan aan

De inflatie en energiekosten zorgen voor flinke kostenstijgingen, ook binnen jouw bedrijf. Kun je dit allemaal nog wel doorberekenen aan je klanten? En hoe voorkom je geldproblemen? We helpen je graag op weg met geldtips én we leggen uit hoe je de kosten van je AOV kan beperken.

Image
Aegon betaalt de kosten voor coaching via Condite
Klaar voor 2023: ontwikkelingen ziekte en arbeidsongeschiktheid

Het jaar zit er bijna op, 2023 is in zicht. Waarschijnlijk heb je inmiddels je eindsprint ingezet om alles af te krijgen voor de feestdagen. Moet je in deze drukke periode dan ook nog tijd vrijmaken voor veranderingen op het gebied van ziekte en arbeidsongeschiktheid? Ja, dat is wel verstandig. Maar geen zorgen, wij zetten voor je op een rij wat je echt moet weten. Met dit artikel ben je klaar voor het nieuwe jaar!