Aegon lanceert met Aegon Cappital nieuwe pensioencampagne

Image
Marianne de Boer
Author Image

Redactie | Aegon Blog

02 October 2023 13:31

Met de campagne ‘Is jouw pensioen akkoord?’ stellen we bij Aegon en Aegon Cappital financieel adviseurs, werkgevers en werknemers de vraag of ze voorbereid zijn op het nieuwe pensioenstelsel. Ook laten we zien dat Aegon met Aegon Cappital de oplossing heeft voor het nieuwe pensioenstelsel en klaar is voor de toekomst.

Met de invoering van het nieuwe pensioenstelsel op 1 juli 2023, staat de Nederlandse pensioenmarkt aan de vooravond voor de grootste verandering in decennia. Het gaat om een hervorming van meer dan 1,4 biljoen euro aan vermogen. Wat betekent dit voor financieel adviseurs, werkgevers en werknemers? Wat gaat er gebeuren en wie moet welke acties ondernemen? Aegon Cappital toont in de campagne ‘Is jouw pensioenakkoord?’ een bekwame kennispartner te zijn voor financieel adviseurs, werkgevers en werknemers die het nieuwe pensioenstelsel raakt.

Knipoog naar het pensioenakkoord

Marianne de Boer, CEO van Aegon Cappital, vertelt over het belang van de campagne: ‘Bijna 80% van de Nederlanders heeft nooit iets over het nieuwe pensioenstelsel gehoord of gelezen. Of er slechts vagelijk van gehoord. Terwijl alle Nederlanders die pensioen opbouwen ermee te maken krijgen. En iedereen die een pensioenregeling aanbiedt, van werkgevers tot uitvoerders, moet aan de slag om de pensioenregeling klaar te stomen voor de nieuwe wet- en regelgeving. Als één van de grootste pensioenuitvoerders van Nederland voelen we ons dan ook verantwoordelijk om het nieuwe pensioenstelsel onder de aandacht te brengen. Met een knipoog naar het pensioenakkoord vragen we in de nieuwe campagne ‘Is jouw pensioen akkoord?’. Ook laten we zien dat wij klaar zijn voor het nieuwe pensioenstelsel.’

Een totaalpakket voor pensioenoplossingen

Aegon Cappital biedt samen met Aegon een totaalpakket aan pensioenenoplossingen en maakt pensioen leuk en gemakkelijk. We zijn een pensioenuitvoerder waar alles klaar is voor de toekomst. En waar al meer dan 5.600 werkgevers en 320.000 deelnemers pensioen opbouwen. Omdat elk bedrijf anders is, stellen we een pensioenregeling altijd op maat samen. Uitgangspunt is de beschikbare premieregeling. Dat is nu zo en zal na invoering van het nieuwe pensioenstelsel zo blijven. We zijn continu in gesprek met adviseurs, werkgevers en werknemers om te weten wat er speelt. Deze campagne is een antwoord op de vragen die spelen onder adviseurs, werkgevers en werknemers.

Meer weten?

Kijk voor meer informatie op de website van Aegon Cappital.