Kijkje bij de buren: @work

Door het organiseren van deze dagen leren we steeds meer over de vragen die leven bij onze pensioendeelnemers. Veel medewerkers kwamen langs bij onze stand om vragen over de pensioenregeling te stellen. Sommigen waren speciaal hiervoor naar kantoor gekomen, wat we natuurlijk extra leuk vonden. In totaal spraken we zeker 500 deelnemers.

Image
AegonCappital@Work
Author Image

Redactie | Aegon Blog

18 June 2024 09:18

Interesse in keuzemogelijkheden pensioenregeling en extra inleg

De meeste vragen gingen over de keuzemogelijkheden binnen de pensioenregeling. We hebben met veel deelnemers het portaal mijn.aegoncappital.nl bezocht. Om bijvoorbeeld de profielwijzer in te vullen en zo te kijken welk beleggingsprofiel het beste past. Ook hebben we de pensioenplanner doorlopen om te kijken wat je later naar verwachting op pensioendatum kan ontvangen. Er waren veel vragen over de mogelijkheid om extra pensioen in te leggen.

Nog beter inspelen op behoeften deelnemers

Door het organiseren van deze dagen leren we steeds meer over de vragen die leven bij onze pensioendeelnemers. Met die informatie kunnen we vanuit @work nog beter inspelen op de behoeftes van ook uw medewerkers. Al met al blikken wij terug op hele waardevolle dagen.

Image
Denk vooruit met Aegon Cappital @Work

Denk vooruit met Aegon Cappital @Work

Een mooie mix van middelen om mensen te activeren, pensioen leuk te maken en het pensioenbewustzijn te verhogen.

Bekijk onze mogelijkheden