Dit is wie we zijn

Wij zijn Aegon Cappital. De premiepensioeninstelling (PPI) van Aegon. Vooruitdenken, dat is waar we blij van worden. Samen met adviseurs, werkgevers en werknemers. Zodat werknemers nú slimme keuzes maken voor later.

Image
Tony chocolade Aegon Cappital

Ga je voor verantwoord? Of voor een goed rendement?

Voor allebei natuurlijk! Elke dag werken we hard aan een zo goed mogelijk pensioen voor onze klanten. En altijd met hart voor mens, maatschappij en milieu. Want een pensioen is pas écht goed als je ervan kunt genieten in een eerlijke en duurzame wereld.

Kiezen doen we het liefst met ons hart. Maar als het om financiële keuzes gaat, is ook je hoofd belangrijk. Daarom helpen we met vooruitdenken. Zo bieden we werknemers een eigen online omgeving waar ze alle opties voor hun persoonlijk pensioenvermogen zelf beheren. Natuurlijk weten we dat veel werknemers wel een zetje kunnen gebruiken. Zeker als het om hun pensioen gaat. We hebben daarom een uitgebreid activatieprogramma met klinkende resultaten. Want wie vooruitdenkt, laat zich niet verrassen.

"We begonnen met vooruitdenken in 2012. Tien jaar later doen we dat met meer dan 5.600 werkgevers en bijna 325.000 werknemers. We beheren zo’n zes miljard euro voor ze. En daar zijn we best een beetje trots op!"

Ons managementteam

Marianne, Dirk, Martin, Nick, Serge, Elly en Martijn. Samen vormen zij ons managementteam. Benieuwd wie ze zijn en wat ze doen voor onze klanten? Ze stellen zich graag aan je voor.

Dit is ons management

Ons salesteam

Denken in kansen. Daar houden we van. Samen met adviseurs en werkgevers. Persoonlijk contact staat daarbij centraal. Of je nu een inhoudelijke vraag hebt of gewoon even wilt sparren, we staan voor je klaar.

Dit is ons salesteam

Over onze cultuur

Iedereen is bij Aegon gelijk. Ongeacht cultuur, achtergrond, geloofsovertuiging of geaardheid. En hoe diverser ons personeel, hoe beter we lijken op al die mensen die klant bij ons zijn. Ontdek wat we doen om ons bedrijf zo inclusief en divers mogelijk te maken.

Ontmoet onze klanten

Benieuwd wat onze klanten van ons vinden? En welke uitdagingen zij zien op het gebied van pensioen?

Onze klanten

Zo beschermen we het vermogen van onze deelnemers

Aegon Cappital bouwt voor deelnemers een vermogen op in een pensioenregeling. Dat doen we volgens de geldende wet- en regelgeving, zoals de Wet op het financieel toezicht (Wft). Lees hoe we de rechten van deelnemers waarborgen.

Video file

Vooruitdenken met een hart voor later

Een goed pensioen in een leefbare wereld. Met Aegon Cappital weet je zeker dat je het goed geregeld hebt voor je medewerkers. En op tijd klaar bent voor het nieuwe pensioenakkoord.